zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Új és frissített modellek az ESP/LTD egyik legnépszerűbb sorozatában, a 200-as szériában is.

 

A LTD 200-as sorozat kitűnő lehetőség olyan a zenészek számára, akik el akarnak szakadni a kezdő, belépő szintű gitároktól, de szempont számukra a hangszer ára is. Nem véletlen, hogy ez a sorozat az ESP egyik bestsellere.

 

 

 

LTD200_1_700.jpg

 

 

 

Két új 200-as modell került az F sorozatba: az LTD F-200B 27 inches menzúrájú bariton gitár, 24 érintővel és csavarozott nyakkal. Ez a hangszer elérhető megoldás lehet számos metal és hard-rock gitáros számára, akik bariton hangszerre vágynak. Az LTD F-200FR szintén az F sorozat kissé szögletes íveit mutatja, azonban ez egy hagyományos menzúrájú modell, Floyd Rose tremoloval. Egy másik nagyon várt bariton gitár az LTD Viper-200B, a Viperekre jellemző dögös, double-cutaway fazonnal, és 27 inches menzúrával, szintén az elérhető árú kategóriában.

 

 

EC 200 SBTC_700.jpg

 

A népszerű EC-200-as modellt is frissítették, most már szatén fényű áttetsző fekete cseresznye – See Thru Black Cherry Satin – színben is gyártják.

 

 

 

 LTD 200_2_700.jpg

 

 

 

 

Az LTD nem rég bejelentett SN sorozata öt modellel szerepel 200-as szériában. Ezek a hangszerek a tradicionális formákat ötvözik néhány modern dizájn elemmel és a mai igényeket kielégítő tulajdonsággal. Az LTD SN-200FR Maple Black Cherry Metallic Satin és Charcoal Metallic lakkozással kapható, mindkét gitáron megtalálhatók a Floyd Rose tremolo és az ESP által tervezett hangszedők. Ezek a hangszerek kaphatók rózsafa fogólappal is, ezüstmetál, valamint fekete színben – SN-200FR Rosewood Metallic Silver, SN-200FR Rosewood Black. A Wilkinson tremoloval felszerelt LTD SN-200W Maple-t három tónusú sunburst és fehér színben gyártják, míg az SN-200W Roswood Copper Sunburst lakkozást kapott. Szintén új modell az SN sorozatban az SN-200HT, fix húrlábbal, testen átmenő húrozással és hófehér lakkozással.

 

 

 

 LTD 200_3_700.jpg

 

 

 

 

A TE sorozat is új választékot kínál a kedvező árú 200-as sávban. Ezek a gitárok is frissítésen estek át, gondolunk itt a játékkényelmet növelő könyöktámasztó ívre a test felső részén, illetve a szögletesebb formát mutató fejre. A 24 érintős, mahagóni testű, fix húrlábas TE-200 Maple áttetsző fekete cseresznye és fekete színekben kapható. Ugyanezeket a jellemzőket mutatja a TE-200 Rosewood modell, ami viszont dohányszínű sunburst és hófehér színekben készül.

 

 

 

TE 200 maple_700.jpg

TE-200 Maple See Thru Black Cherry

 

 

 

Az ESP/LTD gitárok hazai és európai forgalmazója a SoundService.

 

Folytatjuk - to be continued...