zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A Blackstar Tone:Link-kel bármilyen gitárerősítőt Bluetooth képessé tehetünk, de használható mobiltelefon kihangosítóként, vagy bármely más audio rendszerhez csatlakoztatva is.

 

merch-tonelink-4-500x_crop.jpg

 

 

 

A Bluetooth képesség napjainkban meglehetősen kívánatos és elterjedt, kivéve, ha gitárerősítőről van szó. Néhány agyafúrt gyártó készít ugyan Bluetooth-szal ellátott erősítőt, de nem ez a jellemző. Ha történetesen egy Bluetooth eszközt szeretnél kedvenc erősítődhöz csatlakoztatni, valószínűleg nem fog sikerülni.

 

Feltehetőleg ez adta az ötletet a Blackstarnak, hogy elkészítse Tone:Link eszközét, ami Bluetooth képességgel ruház fel bármely gitárerősítőt, amin van vonal bemenet, de használható PA vagy, otthoni sztereó rendszerekkel, fejhallgatóval, valamint az autó hangrendszeréhez csatlakoztatva is. És itt a bónusz, okostelefonnal párosítva Bluetooth kihangosítóként is használható az autóban!

 

 

 Blackstar Tonelink - Bluetooth Dongle -650.jpg

 

 

 

 

De térjünk vissza a zenéhez… Ha csatlakoztatjuk a Tone:Link-et a gitárerősítő vonalbemenetéhez, akkor okostelefonról, táblagépről, laptopról, vagy bármilyen Bluetooth készséggel ellátott eszközről küldhetünk zenét az erősítőnkre, és peresze kábel nélkül, nagyjából 20-30 méteres hatótávolságon belül. A Tone:Link megkönnyíti az erősítővel történő otthoni gyakorlást, segítségével alapokhoz, vagy kedvenc előadónk zenéjéhez játszhatunk hozzá. Lítium-ion akkumulátora 8 óra üzemidőt biztosít, de a mikro USB csatlakozón keresztül is tölthető az eszköz.

 

 

 

További jellemzők:

 

  • Egyszerre két Bluetooth eszköz csatlakoztató a Tone:Link-hez
  • A kimenő hangerő szintje a Tone:Link oldalán elhelyezett Plusz/Mínusz gombokkal kezelhető
  • A Tone:Link beépített mikrofonnal rendelkezik a Bluetooth kihangosítóként történő használathoz
  • A nagy középső gombbal – ami egyben bekapcsoló gomb is – hívások fogadhatók, vagy visszautasíthatók, zenelejátszásnál viszont Play/Pause funkcióval működik

 

 

 

 


Tartozékok: 1 db Mikro USB tápkábel, 1 db 3,5 mm – 3,5 mm audio kábel, 1 db 3,5 mm – 3,5 mm adapter, 1 db 3,5 mm – 6,3 mm (1/4”) adapter

Méretek: 50mm x 25,5mm x 11mm
Ár: 27 Euro

 

További információk: Blackstar

A Blackstar hazai és európai forgalmazója: SoundService