zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az ESP/LTD számos új modellel jelentkezik 2016-ban, melyeket a téli NAMM Show-n fognak bemutatni. Most az LTD 400 sorozat modelljeit vesszük sorra.

ltd_H-401QM_700.jpg

LTD H-401QM

 

 

 

Az ESP 1995-ben mutatta be az LTD márkát és azóta a 400-as sorozat gitárjai folyamatosan a legnépszerűbb modellek között szerepelnek. Megőrizték jól megérdemelt hírnevüket, amit kiváló minőségükkel és nagyszerű ár-érték arányukkal vívtak ki. A holnap nyíló amerikai téli NAMM Show-n debütál számos új modell, mellyel a gyártó ennek a népszerű sorozatnak a kínálatát bővíti.

 

 

 

 

original_700.jpg

 

 

 

 

Az LTD EC-401FR testen átmenő nyakú konstrukció, melyet Floyd Rose tremoloval és EMG 60/81 pickup szettel szereltek fel. Az EC-401 mostantól már szatén fényű Military Green lakkozással is kapható lesz. Az EX modelleket a gitárosok kérésére frissítették, ennek eredménye az LTD EX-401, melynek set-thru (ragasztott-bedolgozott) nyakillesztése kényelmesebb játékot tesz lehetővé, és könnyebb hozzáférést enged a legfelső fekvésekhez. Az extrémebb stílusokhoz az EX-401FR-t ajánlják, melyen Floyd Rose tremolo is található.

 

Az új LTD H-401QM lehetővé teszi, hogy felső kategóriás H sorozatú gitárt birtokoljunk, anélkül, hogy bankot kellene robbantanunk. Ez a gyönyörű megjelenésű hangszer Faded Sky Blue színben pompázó habos juharfa tetőt, hard tail húrlábat kapott, a fogólapon lapon dupla csík alakú berakások láthatók.

 

 

 

 

 original2_700.jpg

 

 

Az M sorozat is képviselteti magát a 400-asok között, az M-400 Maple és az M-400 Rosewood modellekkel, melyek látványos metál fényezésűek, Floyd Rose tremoloval, csavarozott nyakkal és Seymour Duncan valamint EMG hangszedőkkel készülnek.

 

 

 

 

 original3_700.jpg

 

 

 

Újabb szerelvények és hangszedők, pazar habos juharfa tetőlap a legszembetűnőbb jellemzői az új LTD MH-401FR QM (Floyd Rose tremolo) és az MH-401NT modelleknek. Az MH-427 egy hatalmas méretű hangszer, testen átmenő nyakú konstrukció, speciális fogólappal, amely helyet ad a 27 extra-jumbo érintőnek.

 

 

 

original4_700.jpg

 

 

Az új LTD TE-401, TE-401FM és a héthúros TE-417 gitárok a mai igényeknek megfelelő változatai egy klasszikus dizájnnak, olyan modern részletekkel, mint a set-thru nyakillesztés, hátradőlő fej, és a könyöknek kényelmes, lágyan ívelt testforma. Az új V-401-gyel a gitárosok igazán professzionális jellemzőket kapnak elérhető áron. A Flying V alakú gitár új pozíciójelölő berakásokat, nyak- és testszegélyezést, fekete koptatólapot és fekete szerelvényeket kapott.

 

Végül tegyünk említést az LTD Viper-401-ről, mely lenyűgöző double-cutaway fazonjával bizonyára elbűvöli az ESP rajongókat, gyönyörű fekete és Military Green Satin lakkozással lesz kapható.

 

 

 

További részletek hamarosan: ESP/LTD

Az ESP/LTD gitárok európai és hazai forgalmazója a SoundService