zenesz_logo.png



A Blackstar 40 wattos, szuper széles sztereó hangzást produkáló modellező fejjel bővíti ID:Core erősítő sorozatát.

 idcore-stereo-40-head-launched_700.jpg

 

A Blackstar ID:Core koncepciója nagyon bejött, a sztereó kombótól kezdve a BEAM erősítőig nagyszerű eladásokat produkál a sorozat. Most a cég egy újabb modellel, a 40H sztereó fejjel bővíti ezt a vonalat.

 

Az ID:Core 40 kombó alapjaira épülő 40H pehelykönnyű, kompakt fej, két hangszóró kimenetével a Blackstar magával ragadó Super Wide Stereo technológiáját kínálja a gitárosoknak.

 

Amúgy az erősítő ugyanazon jellemzőkkel rendelkezik, mint kombó testvére, 40W (2x20W) kimenő teljesítmény és hat, előre programozott erősítő modell közül választhatunk: Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD 1, OD 2.  Ha ezeket az állítási lehetőségeket a Blackstar szabadalmazott ISF hangszínszabályzójával együtt használjuk, teljes biztonsággal megkapjuk azt a hangszínt, amit szeretnénk. Az effekt szekcióban 12 vintage stílusú, stúdió minőségű effektet: 4 modulációs effektet, 4 reverbet és 4 delayt találunk.

 

 

 

10455596_700.jpg

 

 

 

A 40H fejet USB csatlakozóval is felszerelték, ezen keresztül közvetlenül a számítógépre rögzíthetjük játékunkat. További extra az emulált hangszóró kimenet és az MP3/vonal bemenet. Az erősítőhöz tartozó ingyenes Blackstar Insider szoftverrel az előre programozott erősítő hangszíneket szerkeszthetjük és menthetjük el.

 

 

 

 

 

 

The Blackstar ID:Core 40H ára 179 EUR, idehaza 57 900 Ft-ért kínálják.

 

Hazai és európai forgalmazó: SoundService