zenesz_logo.png



A YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját. Az Interton Group szakemberei szeptember 16-án gyakorlatban is bemutatják, mit tudnak az új Yamaha pultok.

 

header_mixer_tf_700.jpg

 

 

 

A YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját. 2015. szeptember 16-án, Budapesten, a CRYSTAL Audio üzletében – 1081 Budapest, Kiss József u.19. – az Interton Group szakemberei gyakorlati bemutatót tartanak a YAMAHA TF-fel, ahová ezúton szeretettel meghívnak mindenkit. A hatalmas érdeklődés miatt a délelőtti előadás teljesen megtelt, ezért ugyanazon a napon 14.00 órakor megismétlik az előadást. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Akik eddig regisztráltak 10.00 órára, azokat szeretettel várják 10 órakor, akik viszont mostantól regisztrálnak, azokat 13.30-tól várják a 14.00 órakor kezdődő bemutatóra!

 

REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ: klikk ide!

 

 

 

 

 

Az Új Yamaha TF Digitális Keverő Sorozatról - Szigorúan Szakmailag!

 

Mondhatnánk, hogy váratlanul érkezett a Yamaha új digitális keverő családja, hiszen az elmúlt pár év „amúgy is” nagyon termékeny volt a Yamahánál. A szakma számára ugyanakkor sejthető volt, hogy egy ekkora tapasztalattal rendelkező cég, aki mindig is úttörő volt a digitális keverők forradalmában, felveszi a bokszkesztyűt és ebben a kategóriában is beszáll a versenybe. Abba a versenybe, ahol a legnagyobb a harc a vásárlókért, ahol az ár-érték arány a legfontosabb.

 

Rögtön három taggal jeleskedett a Yamaha, amit már szinte megszokhattunk. TF1, TF3 és TF5, ugyanaz a tudás, más méretben. Kezdjük a külcsínnel. Kicsit hajaz a régi 01V-re, de már a mai elvárásokkal. A kezelőszervek minimálisak, a kijelző multi-touch-os, haladni kell a korral. Egyszerű és nagyszerű, eltévedni nem fogunk. Három méretben 16+1, 24+1 és 32+1 féderrel, 6 definiálható nyomógombbal és 4 definiálható encoderrel. A QL-nél használt "touch and turn" is itt van, ha valaki nem akarja használni az érintőképernyőt. Az egyik kedvencem a jobb oldalon elhelyezett sáv, amiben az összes layert elérhetjük. Fader bankok, két effekt és sztereó bemenetek kezelőszervei és a kijelző. Körülbelül ennyi és ez elég is egy átlagos munkához.

 

Teljes anyag: https://www.intertongroup.com/hirek/yamaha-tf-keveropult-szakmailag