zenesz_logo.png



A német erősítőgyártó cég, az ENGL bemutatott két új modellt, a RockMastert és MetalMastert, melyeket kombó és fej változatban is gyártanak.

 

ENGL_Rockmaster_Metalmaster_news_2.jpg

 

 

A német erősítőgyártó cég, az ENGL bemutatott két új modellt, a RockMastert és MetalMastert, melyeket kombó és fej változatban is gyártanak.

 

Az ENGL RockMaster 20 két csatornája – Clean és Lead – lábbal is kapcsolható közép kiemelése, csatornánkénti Gain szabályzója, beépített digitális zengetője, háromsávos EQ-ja és egyéb extrái sokoldalú, több féle stílusban is jól használható erősítővé teszik a könnyen hordozható kis kombót és fejet. A hátlapon megtaláljuk az effekt loophoz tartozó jack aljzatokat, a csatornaváltáshoz, a zengetőhöz és a középkiemelőhöz használható lábkapcsoló csatlakozót,  a szimmetrikus vonalkimenet csatlakozóját, és egy teljesítmény csökkentő kapcsolót, mellyel a 20 W kimenő teljesítmény 5 és 1 W-ra mérsékelhető.

 

Az erősítőkben két ECC83 előerősítő cső és két EL84 végcső dolgozik, melyek a kombó esetében egy G10N-40 Celestion hangszórót hajtanak meg.

 

 

Engl E302 Rockmaster_500x.jpg

 

 

 

 

A MetalMaster fej és kombó megjelenését metálosabbra vették – fém gombok, fekete fém első rács, fekete kezelőpanel – és a közép kiemelőjét is inkább ehhez a stílushoz hangolták. Egyéb paraméterei megegyeznek a RockMasterével.

 

 

 

 

 10141467_600x.jpg

 

 

 

 

A fej méretei – mindkét változatnál – 500 x 233 x 255 mm (szélesség x magasság x mélység), súlya 10 kg, ára 799 EUR.

 

A kombó méretei – mindkét változatnál – 425 x 400 x 225 mm (szélesség x magasság x mélység), súlya 12 kg, ára 845 EUR.

 

 

 

Bővebben: ENGL