zenesz_logo.png



A QSC napjainkra a világ egyik legnagyobb professzionális hangtechnikai gyártójává vált, az erősítők mellett hangsugárzókat, hálózati audio rendszereket, mozi hangrendszereket is gyárt.

 QSC_RoadShow A4_vagott_450.jpg

 

A QSC története 1968-ban kezdődött, Kaliforniában. Pat Quilter és Barry Andrews kis garázscége - megbízható erősítőinek köszönhetően - hamar népszerű lett. A QSC napjainkra a világ egyik legnagyobb professzionális hangtechnikai gyártójává vált, az erősítők mellett hangsugárzókat, hálózati audio rendszereket, mozi hangrendszereket is gyárt.

 

A QSC 2014. óta digitális keverőpultokat is készít, sőt úgy tűnik, ott is világelsőséget szerez.

 

A 2010. óta évente megrendezésre kerülő "QSC - Add a zenéd Road show" célja, hogy megismertesse a QSC professzionális eszközeit a zenészekkel, hangtechnikusokkal, DJ-kel, klubtulajdonosokkal. Mindenkivel, aki akár hobbi szinten is kapcsolatba kerül ilyen eszközökkel.

 

A QSC modellek használata kifejezetten egyszerű, már az alapbeállításuk használatával is remek eredmény érhető el. A QSC-t használóknak nincs más dolga, csak a zenéjüket kell, hogy adják és a QSC minden egyebet megold… Ezért lett az „Add a zenéd!” a QSC road show címe.

 

A „QSC - Add a zenéd 2015 Road show” a következő helyszíneken várja az érdeklődőket:

 

Április 16. Miskolc: Corner Stage Kávézó (3530 Miskolc, Papszer utca 48.)
17:00 - 20:00

Partnerünk: Music Sajó Hangszerüzlet

 

Április 20. Siófok: Hotel Azúr, Ibiza terem (8600 Siófok, Vitorlás u. 11.)

17:00 - 20:00

Partnerünk: Lajkó Hangszer

 

Április 28. Győr: Bridge Club (9026 Győr, Kálóczy tér 6.)

17:00 - 20:00

Partnerünk: Hangszerdiszkont

 

Május 5. Pécs: Kodály Központ (7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 37.)

17:00 - 20:00

Partnerünk: Tajti Music

 

Május 7. Békéscsaba: Ibsen ház (5600 Békéscsaba, Andrássy út 3.)

17:00 - 20:00

Partnerünk: Zenecentrum

 

Az eszközöket a QSC.hu munkatársai mutatják be, neves zenészek közreműködésével. A résztvevők gyakorlati előadások keretében ismerhetik meg a vadonatúj QSC TouchMix érintőképernyős digitális keverőpult családot, a PLD és CXD erősítőket, a K és KW aktív hangsugárzókat, illetve az AP sorozatú passzív hangsugárzókat.

 

A rendezvény végén lehetőséget adunk az eszközök kipróbálására, tesztelésére.

 

Friss és pontos helyszíni információkért kövess minket a Facebook-on!

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes! A regisztrációhoz kérjük, kattints ide! A regisztrációra a rendezvény napján, a helyszínen is lehetőséget adunk.

 

Amennyiben kérdésed van, kérjük, írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

touchmix_megerkezett_700.jpg

 

Forrás: Interton, qsc.hu