zenesz_logo.png



Akik a Corona Minit anélkül használják, hogy belekóstolnának a Tone Print kínálta lehetőségekbe, azok is jól használható, kellemes effektnek fogják találni a mini kórust.

 

corona-mini-front-600.jpg

 

 

 

 

A mini kivitelű effekt pedálok egyre inkább népszerűek, és elképesztő sebességgel terjednek. Ameddig a legtöbb gyártó ezt a platformot úgy képzeli el, hogy egy bonyolultabb effekt kissé leegyszerűsített változatát elhelyezi egy kompakt, matchbox méretű házba, addig a TC Electronic cég adaptálta effektjeinek Tone Print képességét, valamint szerkesztő, feltöltő technológiáját ebbe a szuper kompakt formátumú pedálba.

 

Akik a Corona Minit anélkül használják, hogy belekóstolnának a Tone Print kínálta lehetőségekbe, azok is jól használható, kellemes effektnek fogják találni a mini kórust. A pedál kiválóan szólaltatja meg a 80-as évek vintage hangzásait, nagyobb sebességet és mélységet beállítva különösen élvezetesek a Leslie-stílusú kórusai. Azonban az igazi érdekessége a Coronának és mini testvéreinek (létezik mini verzió a Flashback delay, Shaker vibrátó, HOF reverb, és Vortex flanger pedálokból is) a Tone Print képesség, melyről más TC Electronic termékek kapcsán korábban már írtunk.

 

Neves gitárosok által elkészített „hanglenyomatokat” – Tone Printeket – tölthetünk le egy ingyenes okostelefon alkalmazással, így az alapbeállítások kínálta lehetőségeket jelentősen kiszélesíthetjük. Ha igazán játékunkhoz akarjuk szabni a Corona Minit, a szintén ingyenes Tone Print szerkesztő a legalkalmasabb eszköz erre. Összefoglalva, akár használjuk a Tone Print képességet, akár nem, a Corona Mini rendkívül hatásos kis eszköz, de a kompakt méret és a Tone Print képesség nyújtotta flexibilitás teszi valóban kiemelkedő szereplővé a mini pedálok piacán.

 

 

 

 

 

A TC Electronic Corona Mini ára 30 000 Ft.

Bővebben: TC Electronic