zenesz_logo.png



A vinatge hangulatú gitár továbbviszi a korábbi Mira és Starla modellek által megkezdett vonalat, ugyanakkor számos egyéni jellemzővel is bír.

 

photo1_700.jpg

 

 

 

A PRS nyilvánosságra hozta S2 sorozatának új, Vela névre hallgató modelljét. A vinatge hangulatú gitár továbbviszi a korábbi Mira és Starla modellek által megkezdett vonalat, ugyanakkor számos egyéni jellemzővel is bír. A Vela új eltolt fazonú testformával büszkélkedhet, egyszerre merész vonalú és elegáns.

 

A húrlábnál a PRS saját tervezésű Starla hangszedőjét találjuk, míg a nyaki pozícióban az új, szintén PRS tervezésű Type-D single-coil pickup járul hozzá a Vela karakteres hangjához. A hangszínszabályzó gombon elhelyezett coil-tap kapcsolóval a húrláb hangszedőt állíthatjuk single-coil állásba, amivel kiegyenlített, stílusos, „jól kiszóló” hangzást érhetünk el. Az új PRS alumínium lemez húrlábra két réz nyereget szereltek ezzel is növelve a hangkitartást. Ez a húrláb a korai PRS gitárokon volt használatos, emlékeztet a basszusgitárok húrláb megoldásaira, és nagymértékben meggyorsítja a húrcserét.

 

 

 

 

photo4_700.jpg

 

 

Specifikáció

 

Test anyaga: mahagóni
Nyak anyaga: mahagóni
Menzúra: 25” (635 mm)
Érintők száma: 22
Fogólap: rózsafa pont berakással, opcionálisan PRS madár berakással
Húrláb: PRS alumínium lemez húrláb
Hangolókulcsok: PRS S2 satus kulcsok
Szerelvények: nikkel
Magas hangszedő: PRS S2 Starla
Mély hangszedő: PRS S2 Type-D single coil
Kezelőszervek: hangerő, hangszín húzó-nyomó coil-tap kapcsolóval, 3 állású pickup-váltó
Színválaszték: Antique White, Black, McCarty Tobacco, Seafoam Green, Sienna, Vintage Cherry és Vintage Mahogany
Ár: 1 699.- USD

 

 

 

 

 

Bővebben: PRS