zenesz_logo.png



A Fishman akusztikus gitárokhoz készült új Neo-Buster hangszedője a cég népszerű Neo-D Single Coil hangszedőjét ötvözi egy gerjedést gátló hanglyuk borítóval.

 

 

NeoBuster-in-Soundhole5_650.jpg

 

 

A Fishman akusztikus gitárokhoz készült új Neo-Buster hangszedője a cég népszerű Neo-D Single Coil hangszedőjét ötvözi egy gerjedést gátló hanglyuk borítóval. Az eredmény: csodálatos akusztikus hang bármilyen extrém színpadi körülmények között is.

 

A flexibilis elasztomer (elasztikus + polimer) anyagból készült gerjedésgátló jelentősen csökkenti a nagyobb hangerőnél jelentkező nem kívánatos gerjedéseket. A felszereléséhez nem szükségesek szerszámok, és nem bántja a hangszer lakkozását. A Fishman ennél a passzív akusztikus single coil pickupnál ugyanazt a neodímium mágneses megoldást alkalmazza, mint a díjnyertes, kivételesen kiegyensúlyozott, fényes és tiszta hangzást nyújtó Rare Earth hangszedőinél.

 

2952_medium.jpg

 

A lapos kivitelű, nagy impedanciájú hangszedőhöz nincs szükség elemre, a legtöbb standard méretű akusztikus gitárhoz átalakítások nélkül használható.

 

A Neo-Bustert 2,5 méteres, 6,3 mm-es jack csatlakozóval szerelt kábellel szállítják és 4”(101 mm) átmérőjű hanglyukhoz tervezték.

 

Hazai kiskereskedelmi ára: 20 900.- Ft - hangszerdiszkont.hu

 

Bővebben: Fishman