zenesz_logo.png



A népszerű Katana Clean Boost pedál kézzel gyártott, miniatürizált változata ugyanazt tudja, mint nagyobb testvére, csak éppen lényegesen kisebb „csomagolásban”.

 

Feb15_LNU_Keeley_KatanaMini_web.jpgA Keeley Electronics a múlt héten megkezdte új Katana Clean Boost Mini pedáljainak forgalmazását. A népszerű Katana Clean Boost pedál kézzel gyártott, miniatürizált változata ugyanazt tudja, mint nagyobb testvére, csak éppen lényegesen kisebb „csomagolásban”.

 

A rendkívül egyszerű egygombos kivitelű, kis helyet foglaló effekt maximum +35dB erősítésre képes. A pedál belsejében elhelyezett 2 DIP kapcsoló tulajdonképpen még flexibilisebbé teszti a kis pedált, mint az eredeti Katana Clean Boost volt. A mode váltó kapcsolóval a +22 dB clean boost és a +35 dB overdrive-os boost között választhatunk. A másik kapcsoló egy magasvágó szűrő, melynek használatával melegebbé tehetjük a hangzást.

 

Ahogy az összes Keeley Electronics termék, a Katana Boost Mini is kézzel készül az USA-ban a legjobb minőségű anyagok és legújabb technológiák felhasználásával. Az effektet masszív porfestett házba építették, a pedál true bypass működésű, egy év teljeskörű, valamint korlátozott élettartam garanciát, továbbá a Keeley első osztályú ügyféltámogatását kapjuk hozzá.

 

A Keeley Katana Boost Mini ára: 119 USD.

 

Bővebben: Keeley Electronics