ZenészmagazinZaporozsec vs. Roy és Ádám a Kobuci Kertben!

Zenészmagazin | 2019. Július 24., Szerda 09:00

Ilyen még nem volt! Összecsap két zenekar: Zaporozsec vs. Roy és Ádám Trió július 26-án a Kobuci Kert szabadtéri színpadán mutatják meg, hogy közösen még jobbak!

zaporozsec_0421_700.jpg

 

Zaporozsec

 

 

A szelíd természetű főhősöktől a szó szoros értelmében vett bandaháborúra ugyan nem számíthatunk, de egy kellemes nyári naplementében, hűvös bambit iszogatva, igazi örömzenélés részesei lehetünk. A zenészek koncertezés közben mérik össze erejüket, több körben egymást váltva lépnek színpadra. Lesznek olyan dalok, amiket a két zenekar közösen ad elő, és természetesen egymás dalait is feldolgozzák a saját stílusukban.

 

A Zaporozsec ez alkalomra még egy dalpremierrel is készül, élőben először itt mutatják be a Csak semmiség című új számukat.

 

Nyáron mindkét zenekar körbeturnézza az ország fesztiváljait, de a legkülönlegesebb produkciójukat erre a napra tartogatják. Pénzfeldobással dől el, hogy ki lesz az első, aki aznap este színpadra léphet. Az eredményéről hamarosan beszámolnak a zenészek FB oldalukon.

 

 

DSC00745 700x.jpg

 

Roy, Bence, Ádám

 

 

Készüljünk a meglepetésekre, a jól ismert slágerekre és a friss dallamokra, az őrületes gitártémákra és a felpörgető vagy épp lecsendesítő hangulatok váltakozására, egy páratlan koncertélményre!

 


Zaporozsec vs. Roy és Ádám koncert

 

Kobuci Kert Budapest, Fő tér 1, 1033

 

Július 26. 19:00 óra

 

Kobuci Kert – Kattints az eseményre!

https://www.facebook.com/Zaporozsec/

https://www.facebook.com/royesadamtrio/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.138866 másodperc.