ZenészmagazinÚj single a dark indie rockos Voltak zenekartól

Zenészmagazin | 2018. Október 10., Szerda 09:00

Say No to Anything címmel megjelent a dark indie rockos Voltak új single-je, melyhez szöveges videó is készült.03_700x.jpg

 

 

A közönség első ízben a trió legutóbbi koncertjén, szeptember 29-én a Robotban hallhatta a dalt, amikor a formáció Szekeres András vendégeként állt színpadra. A kiadvány streaming felületeken elérhető változatán helyet kapott egy korai Dead Can Dance feldolgozás is, "B-oldalas" felvételként. Korlátozott példányszámban, kézzel számozott Floppy-lemezen kapható, amely a Spiritside Productions gondozásában látott napvilágot.

 

A Voltak első albuma a When All Just Were, 2017-ben jelent meg a Spiritside Productions gondozásában CD-n és streaming felületen. 12 dalának sötét tónusú, varázslatos hangulatú zenéjét mélyen személyes dalszövegek hatják át. Szerepel rajta a Darkthrone black metal klasszikusának átirata, a Transilvanian Hunger.

 

A jelenlegi felállás tapasztalt zenészekből áll, akik összességében már több mint ezer koncerten vannak túl, olyan zenekarokban, mint a Svoid, Karst, Junkies/Szekeres András, ex-Mobilmánia, Czakó Dániel Trió, ex-Manökken Proletarz, Undermind, stb. A zenekar jelenleg második nagylemezén dolgozik, melyen folytatja a '80-as évek post-punk hagyományainak és a személyes gyermekkori emlékek ötvözését.

 

 

 

 

 

Web: http://spiritside.info/voltak/
Facebook: https://www.facebook.com/VoltakOfficial/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.447113 másodperc.