ZenészmagazinÚj klippel jelentkezett Phil X & The Drills

Zenészmagazin | 2019. November 08., Péntek 11:00

Phil X, a kétezres évek második felében az első YouTube gitáros volt, később pedig ő váltotta Richie Sambora-t Bon Jovi-ban.

PhilX_2 700x.jpg

 


A világhírű rock zenekar mellett olyan emberekkel dolgozott, mint Chris Cornell, Avril Lavigne, Adam Lambert, Kelly Clarkson, Orianthi, Rob Zombie vagy Alice Cooper. Az elismert kanadai születésű gitáros Phil X, most a The Drills nevű zenekarával, ad ki egy EP-t "Stupid Good Lookings, Vol. 1" címmel. A lemez felvezető dala a "No Woman Of Mine", amelyhez egy videó is készült a stúdiózás alatt.

 

Phil X & The Drills, a friss EP-t a legendás kaliforniai Atrium Studióban vették fel. A lemez a klasszikus és a kortárs rock hangzásnak a keveréke, ezzel amerikai zene kritikusainak egyik kedvence. Phil X az egyik legképzettebb gitáros, és elismert session zenész, így olyan előadókkal dolgozott, mint Tommy Lee, Alice Cooper, Orianthi or Chris Cornell. Ten Years Ago. A gitáros közösség elismerését világszerte kivívta magának, ő volt a legelső, aki gitárokat tesztelt, mutatott be YouTube-on. 2011-ben ideiglenesen helyettesítette a Bon Joviban Richie Sambora-t, majd 2013-tól állandó tagja lett a zenekarnak, 2018-ban pedig részese volt a legendás Rock and Roll Hall of Fame koncertjüknek. Sambora 2013-as távozása után tulajdonképpen új lábakra helyezte a zenekart, ezzel megmentve az egyik legismertebb stadion rock produkciót.

 

 

 


Phil X így emlékszik vissza arra a pillanatra, amikor megkereste a Bon Jovi: "Éppen vásároltam, amikor felhívtak és azt mondták, hogy van egy órán összepakolni, mert utána indul a gép Calgary-ba, ahol aznap este a következő koncert volt. Útközben kellett az általam már ismert dalokat átnézni” – mesélte nevetve a legendás gitáros, akinek most jelent meg új klipje.

 

http://www.philx.tv

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.695329 másodperc.