ZenészmagazinÚj EP-vel jelentkezett a Tiffany’s Lips zenekar

Zenészmagazin | 2017. Március 23., Csütörtök 13:00

A Stream Rock kategóriába sorolható Tiffany's Lips új kislemezének dalai a rádióbarát rockzene jegyeit viselik, a 80-as, 90-es évek dallamaival megfűszerezve.

 

Tiffany 700.jpg

 

 

 

A Tiffany's Lips együttest 2013 júniusában alapította Pécsett Kovács Miklós gitáros, Tóth Péter dobos és Jobbágy "Billy" Péter basszusgitáros. Két év háttérmunka után a zenekar elkészítette első videóját, mely a Toys of the Devil dalukhoz készült. Hogy mi tartott két évig? A fiúk ez idő alatt házi stúdiókat építettek, arculatot terveztek és egyéb háttérmunkákat folytattak.

 

A dalban Jónás Tamás, a Steve Vai’s Digital Nations egyik tehetséges gitárosa és Jósa Belmont Tamás (Invader, divideD) is szerepet vállalt.

 

 

 

 

 

 

2015-ben Talán Attila (Megasztár 3. helyezett, 2012) csatlakozásával egy közismert és elismert énekese lett a zenekarnak, már Attilával debütált a Prison of Your Heart című single.

 

2016-ban a zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy a Disco Express 20 éves budapesti születésnapi koncertjére kapott meghívást:

 

 

 

 

2017 tavaszára a zenekar átvehette az ország egyik legjobb stúdiójában (SuperSize Recording) kevert kislemezét. A mini albumon szereplő négy szerzeményről elmondható, hogy a rádióbarát rockzene jegyeit viseli, a 80-as, 90-es évek dallamaival megfűszerezve.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXYVDHUmrLa4qtKjwxkoSy8j_Z9uQ-Yg7

 

Az együttes hivatalos képviselői, a Tiffany's Lips Productions és a Cross-Art Music, jelenleg azon dolgoznak, hogy a You Are Beautiful című dalhoz egy olyan újszerű és minőségi videoklip készüljön, mely az elképzelések, előzetes tárgyalások és a beérkezett árajánlatok alapján kijelenthető, hogy egyedüli lesz Magyarországon.

 

Tiffany's Lips Facebook

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.117683 másodperc.