ZenészmagazinÚj dal Auguszt Báriótól, az AD studio frontemberétől

Zenészmagazin | 2018. Június 11., Hétfő 11:00

Auguszt Bárió az Ad studio (Páratlan páros, Nyári eső, Álmaimban Amerika) énekes - zeneszerzője a CSAK című vadonatúj dalával jelentkezik, ami előfutára az ősszel megjelenő új Bárió albumnak.

 

 

Bárió az utóbbi években is alkotott, hiszen 2016-ban a Színes Pillangókat jelentette meg, majd 2018 elején a Fekete ég című dallal rukkolt elő, de koncertezik, fellép szólóban és az Ad studioval is, rendszeres résztvevői a retro fesztiváloknak szerte az országban.

 

A Csak című dal érdekessége, hogy a film demóját egy Hollywoodi filmsorozathoz készítette Bárió, ami viszont sokkal inkább egy akusztikus változat volt Johnny Cash stílusában. A sorozathoz végül más zenét választottak, de Bárió demóját több barátjának is elküldte és a pozitív visszajelzések után úgy gondolta, hogy egy mai, friss hangszereléssel az új albumán is ott a helye a dalnak, melyhez rögtön egy remix változat is készült.

 

Az új album idén ősszel várható, hasonló stílusú dalokkal, de addig is sűrűn találkozhatunk Bárióval a nyári fesztiválokon, koncerteken.

 

Facebook: https://www.facebook.com/bario.auguszt

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.113242 másodperc.