ZenészmagazinThe Biebers, Blahalouisiana együtt a Budapest Parkban

Zenészmagazin | 2018. Augusztus 10., Péntek 15:00

Augusztus 23-án egy különleges közös koncertre készül a The Biebers és a Blahalouisiana a Budapest Parkban. Az esemény azért is kuriózum, mert ez lesz mind a két csapat egyetlen nyári budapesti koncertje, sőt mi több a The Biebers minden eddigit felülmúló látványt ígér!

The-Biebers-2018_700x.jpg

 

 

A The Biebers körül most szó szerint izzani fog a levegő a Budapest Parkban. Az együttes elmondása szerint pályafutásuk eddigi legkomolyabb fénytechnikájával érkeznek a koncertre. A fesztiválszezonban kikristályosodott repertoárjuk pedig garancia arra, hogy a nyár egyik legnagyobb bulijában lesz részünk!

 

„A The Biebers és a Blahalouisiana már turnézott együtt 2016-ban, van közös múltunk. A mostani koncertnek is az adja az ízét, hogy két azonos korosztályt, de más stílust képviselő zenekar lép színpadra egymás után. Olyan mintha egy mini fesztivált vinnénk a Budapest Parkba, ami egy The Biebers óriás party-val zárul” – fejti ki Puskás Peti, énekes.

 

 

IMG_2372_700x.jpg

 

 

A Blahalouisiana szintén nagy erőkkel készül egyetlen nyári fővárosi koncertjére, melyen meglepetéseket is tartogatnak rajongóik számára. Augusztus 23-án itt lesz legújabb daluk, a „Nekem ez nem elég” élő premierje, illetve vendégzenészek is kísérik majd a csapatot.

 

Az eseményen mind a két együttes merchandise termékeiből 50%-os kedvezménnyel vásárolhat a közönség.

 

Blahalouisiana koncert // The Biebers koncert 

Budapest Park

2018. augusztus 23., csütörtök 18:00-tól

 

Jegyvásárlás:

https://www.budapestpark.hu/event/blahalouisiana-biebers-20180823 

 

www.goldrecord.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.124439 másodperc.