ZenészmagazinTe is részese lehetsz a Rómeó és Júlia musicalnek!

Zenészmagazin | 2019. Május 23., Csütörtök 09:00

Gérard Presgurvic világhírű alkotását szeptember 14-én egy nagyívű produkció keretében élvezhetjük a budapesti Sportarénában.

rj700x.jpg

 

 

A 15 éves ünnepi előadást megelőzően a musicaltörténelem egyik legszebb dalához, Rómeó és Júlia duettjéhez forgatnak klipet – sok száz közreműködővel!     


A „Szívből szeretni” klipforgatása nem csak egy látványos esemény lesz, de egy érzelemtől áradó közösségi élmény is, amely során több száz rajongó énekelheti együtt a világ egyik legszebb szerelmes dalát. (További részletek és jelentkezés az esemény Facebook oldalán.)

 

 

GOBL2415jkki_700x.jpg

 

Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné)

 

A korábban már nyilvánosságra hozott szereplők – Rómeó, Mercutio és Benvolió alakját megformázó Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté – neve mellett a színészgárda további sztárjairól is lekerült a lepel.

 

Az ellenségeskedő szülők szerepeit Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné) valamint Makrai Pál (Capulet) formálják meg. A korábbi előadás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal új szerepben szolgálja az előadás sikerét, míg mellette a fiatal színészgeneráció kiváló hangi adottságú képviselői bizonyítják majd tehetségüket az Aréna színpadán, mint Horváth Dániel és Kádár Szabolcs. Verona hercegének szigorú alakját Egyházi Géza jeleníti meg, míg a Dadát igazi meglepetés gyanánt, a kiemelkedő tehetségű operaénekes Mester Viktória kelti életre.

 

 

GOBL2698k_700x.jpg

 

Cseh Dávid Péter (Mercutio), Veréb Tamás (Rómeó) és Kerényi Miklós Máté (Benvolió)

 

Veréb Tamás párjaként, Júlia szerepét a gyönyörű hangú, egzotikus szépségű lány, az Operett Színház fiatal tehetsége, Kardffy Aisha alakítja. A klip felvétel természetesen az ő közreműködésükkel készül, és a szerelmüket igazoló fotósorozat is hamarosan látható lesz!

 

 

A kóruskiírás részleteit kövesd az esemény Facebook oldalán!

https://www.facebook.com/Rómeó-és-Júlia-musical-az-Arénában-396444564527918/

 

15 éves a Rómeó és Júlia musical

Papp László Budapest Sportaréna

2019. szeptember 14., szombat 19:30 óra

Jegyvásárlás itt!

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.130022 másodperc.