ZenészmagazinSzex és Budapest - a Roy és Ádám Trió új klipje

Zenészmagazin | 2017. November 23., Csütörtök 13:00

Közel 20 éve léteznek, de továbbra is keresik az új utakat és az izgalmat a zenében. A Roy és Ádám Trió idén új albumot jelentetett meg, melyhez most egy vadonatúj klip is készült.

 

royesadam__trio_2016_700x.jpg

 

 

1998-ban ismerkedhettünk meg a Roy és Ádámmal, mely időközben a teljes jogú taggá vált Csányi Zoltánnal Roy és Ádám Trióvá bővült. Ismert dalaikat kívülről fújjuk: Trambulin, a Csapból is én folyok, Az én órám másképp jár, hogy csak hármat említsünk a sok rádióból és koncertekről ismert szám közül.

 

A zenekar azonban nem hátrafelé néz, folyamatosan előre tekint: Royék a legutóbbi, 2011-es Küldözési mánia után 6 évvel idén új zenei anyagot készítettek. A RÄZ teljesen új utakat keresve lépett előre, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzenével. A teltházas A38-koncerten bemutatott RÄZ album két jól ismert hazai zenei producer, Takács Zoltán Jappán és Szakos Krisztián közreműködésével készült.

A dalcentrikusságot megtartva, a két hangszerelő, illetve zenei producer elektronikusabb szemléletét keverve a trió szárazabb, rock hangzásával, egy még egyedibb anyag létrehozása volt a cél, mivel ilyen jellegű matériát még nem csináltunk” - mesél a lemez készítéséről Nagy Ádám gitáros. – „A szerzőt, előadót, nyilván az embert közvetve és közvetlenül körülvevő világ történései inspirálják, és mivel ez folyamatosan változik, mi is erre reflektálunk. Inspirál titeket is, hogy keressétek az új utakat, hangzásokat!”

Eddig a lemez két dalához, a Szerelmi állapot, és a Komolyan sírok című számokhoz készült klip. Most itt a harmadik: a Szex és Budapest című dalhoz készített kisfilm.

 

 

 

 

 

A Szex és Budapest című új dalunkhoz ezúttal Regős Ábel rendezett videoklipet, aki dokumentarista látványvilágot hozott létre és igazi párokkal forgatott. Kamerájával beleselkedik a valóságos budapesti éjszaka helyszíneire. A klip operatőre Csingun Ádám volt.

 

 

 

raz cover 500x500.jpg

 

 

A RÄZ idei teljes albuma:

iTunes: http://apple.co/2Av2mOR
Deezer: http://bit.ly/2hmEk3W
Spotify: http://bit.ly/2zIFyhA
Googleplay: http://bit.ly/2jcS29S
Amazon: http://amzn.to/2yKdoTc

RÄZ-Facebook: https://www.facebook.com/royesadamtrio/
RÄZ: www.royesadam.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.110395 másodperc.