ZenészmagazinSzelina – Magasba – új dal és új klip

Zenészmagazin | 2018. Július 17., Kedd 11:00

Szelina, akit a WatchMe zenekarból ismerhettek, ősszel szólóalbummal jelentkezik. Július 15-én mutatta be a készülő album első dalát, amihez már a klip is elkészült.

Szelina im1_700x.jpg

 

 

A történetek, amiket a legjobban szeretünk? Azok a mesék, amik felemelnek, és cselekvésre késztetnek, amik elhitetik velünk, hogy nekünk is sikerülhet. Ahol együtt növekedhetünk, együtt küzdhetünk a hőssel. Ahol vele együtt szállunk a magasba, kudarcainkat magunk mögött hagyva, tanulva, merítve belőlük. Azok a mesék, amelyekben egy apró momentum visszaköszön a sikerhez vezető úton, vagy ahol épp az a gyermekkori pillanat juttatja célba a hőst, ami a film elején olyan kedvesen semmitmondónak tűnt.


Szelina első, magyar nyelvű dala mögött ez a pillanat egy vidéki művelődési ház színpadán álló kislány képe, aki egy Disney mese szélről szóló dalát énekli épp. Azóta ezer színével találkozott a zenének, és az a gyerekkori motívum most egy olyan énekesnő zenéjében köszön vissza, aki idő közben zenekarával (WatchMe) elnyerte a Veszprémi Utcazene fesztivál szakmai díját, és aki most a közönségével együtt szeretne a magasba szállni, mert, habár mind tudjuk: újra és újra fel kell állnunk, erre néha nem csak magunkat, de egymást is emlékeztetnünk kell. Mi lenne erre tökéletesebb, mint egy kislány beteljesülő álma, és a zene, aminek a nyelvén mind beszélünk?

 

 

 

 

 

Ember a vízben lemez

Szelina magyar nyelvű szóló albuma év végén jelenik meg Ember a vízben címmel, melyről a Magasba az első dal, amit az énekesnő megmutat a lágy és egyben kraftos, soul stílussal ötvözött pop zenét hallgatni vágyóknak.

A lemez dalai looper pedállal, eleinte acapella verzióban íródtak, a szövegek később csatlakoztak a dallamokhoz Bánk Attila által, aki az énekesnő történeteiből merítve álmodta meg az album sajátos témáit. Ezek szóljanak utazásról, szeretetről, szerelemről, küzdelemről, félelemről, a központi üzenet a bölcsesség megtartása a célok elérésével együtt, ahogyan az ember mindezt megtapasztalja.

Erről mesél nekünk Szelina.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.418503 másodperc.