ZenészmagazinSzabó Leslie-vel készült el a Kifli zenekar új lemeze

Zenészmagazin | 2019. November 19., Kedd 14:00

Az idei év fontos a Kifli zenekar pályafutása szempontjából. A gyerekeknek szóló zenét játszó zenekar alig több mint egyéves, és már második albumával jelentkezik, ezúttal Szabó Leslie-vel alkottak közös mesevilágot.

K 700x.jpg

 


Az új albumról a zenekar tagjai így meséltek: „Néhány évvel ezelőtt Szabó Leslie fejében megszületett egy mesevilág, amelyben a mesék hősei élik mindennapjaikat – már ha éppen ráérnek és nem kell mozivásznon vagy akár könyvben szerepelniük. Ezt a helyet hívják Holvoltholnemországnak”.

 

Az ötletet dalok és versek követték. A mesék tengerén ekkorra már a Kiflihajó is régóta kalandozott, és amikor a Holvoltholnemországba is bejáratos Szivárvány kapitány – hajóján a már említett dalok és versek rakományával – találkozott a Kiflihajóval és legénységével, teljesen egyértelművé vált, hogy közös hajózás veszi kezdetét.

 

Ennek a közös hajózásnak a gyümölcse a 2019. október elején megjelent Holvoltholnemország című kiadvány. Az albumon szereplő dalokból sok érdekességre fény derül: megtudhatjuk, hogy miért olyan nehéz megtalálni az üveghegyet, mivel foglalkozik „civilben” a három kismalac, milyen ipara van Holvoltholnemországnak, hol mulatoznak a törpék és milyen szörpöt isznak és még sorolhatnánk.

 

 

 

A CD-nek természetesen készül a mesekönyv illetve hangoskönyv változata és a folytatása is.

 

https://www.facebook.com/kiflizenekar

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.224843 másodperc.