ZenészmagazinSikeres volt Mick Jagger szívműtétje

Zenészmagazin | 2019. Április 05., Péntek 10:00

A Rolling Stones frontemberének pár nap pihenésre van szüksége, és akár néhány nap múlva elhagyhatja a kórházat.

 

Mick-Jagger 700x.jpg

 

 

Pár napja írtunk arról, hogy Mick Jaggernek szívműtéten kell átesnie. Bár akkor sem az ő, sem a Stones szóvivője nem kommentálta a kiszivárgott hírt, most a Billboard tette közzé, hogy New York-ban Mick Jagger azóta átesett egy sikeres szívbillentyű-műtéten, és pár nap múlva ki is engedhetik a kórházból.

 

Az énekes jó egészségi állapotban van – közölték a lap forrásai. Kisebb beavatkozást igénylő módon, az egyik artériáján keresztül az orvosok sikerrel érték el Jagger szívbillentyűjét, így a komolyabb műtétet az énekesnek sikerült elkerülnie. Most megfigyelés alatt tartják a sztárt, nehogy bármilyen komplikáció lépjen fel a műtét hatására, például belső vérzés.

 

A sikeres gyógyuláshoz négy-ötnapnyi pihenésre van szükség; néhány nap után már felkelhet az ágyból, de további pihenésre van szüksége, mielőtt visszatérne a színpadra.

 

Az elhalasztott észak-amerikai turné minden állomását pótolni fogják, de a New Orleans-i Jazz Festen nem tudnak ott lenni. A szervezők bejelentették: a Fleetwood Mac fog fellépni helyettük.

 

Forrás: Billboard

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.114784 másodperc.