ZenészmagazinRajzfilmfigurává változott Szilárd

Zenészmagazin | 2021. Március 25., Csütörtök 09:00

Ébredés egy tó közepén, ejtőernyős ugrás a levegőből – Balanyi Szilárd új klipjében ehhez hasonló kalandokba keveredik zenekara társaságában. Igaz, rajzolt alakjukban.

rossz_lo_thumbnail_v03 700x.jpg

 


A Rossz ló c. videó egy mesés kaland, mely egyben immáron az ötödik klip az ősszel megjelent Ego tréning EP-ről. A klipen túl Szilárd újabb meglepetéssel is készül: március 27-én online koncertet adnak Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.

 

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Szilárd, vizuálisan is megerősítve azok történeteit. Így láthattunk már a karantén körülmények között készült meghitt Mondd vagy súgd, a zenekari terápiát lefilmezett Ego tréning, a csillám diszkós Zéró gravitáció és az elhagyatott hotelben forgott Okos rulett videóját, most pedig itt a legújabb, a Rossz ló.

 

 

 

 

 

A dal szövegét Kardos-Horváth János írta: „A refrén egy sorával kerestem meg Janót, hogy ehhez az egyhez ragaszkodom, a többit rábízom: »Te vagy a rossz ló, nem tehetek rád«. Zeneileg is ez a legizgalmasabb dal az albumról.  Az eredeti, demó változathoz képest ég és föld! Rá sem ismernétek” – meséli Szilárd. A Rossz ló a nyughatatlanságot, elégedetlenséget, az új hajszolását járja körbe. Ehhez igazodva egy kalandos klipet álmodtak meg hozzá, melyet Gaál Mici illusztrátor rajzolt meg. Az aprólékos munkát már szeptemberben elkezdték, a végeredmény pedig magáért beszél: „nagyon vicces élmény volt először megnézni. Mintha a saját életünk mesekönyvét lapozgatnám!”

 

 

 


  

Az új klip mellett Szilárd március 27-én egy online koncerttel is készül, mely az elmaradt lemezbemutatót hívatott pótolni. A Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió felvételei ráadásul nemcsak a közönség számára jelenthet koncertélményt, hanem a zenészek számára is igazi élmény volt ismét összegyűlni: „Zenélni, együtt zenélni, maga volt a földi paradicsom! Mintha ezer éve nem ihattunk volna, úgy vedeltük a megszólaló hangokat! A próbák iszonyat jó hangulatban teltek, a felvételről nem is beszélve. Egészen új, rég nem tapasztalt dimenziók nyíltak meg újra... Egy klipforgatást is beszuszakoltunk a próbák elé, így olyan volt mintha egy hetes turnén lennénk. Szombaton klipforgatás (KÖSZI), hétfő, kedd próba, szerdán pedig rögzítettünk az online session-t... Óriási feeling volt!”

 

sinco_szilard_zajtrening 700x.jpg

 

Fotó: Sinco

 

A koncert március 27-én, este 20-kor debütál a Tixa oldalán és április 5-ig lesz visszanézhető.  

 

Ego tréning: https://backl.ink/142761266

 

Klipek:
Okos rulett
Zéró gravitáció
Ego tréning
Mondd vagy súgd

További információ:
Facebook
Weboldal
Instagram

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.095657 másodperc.