ZenészmagazinPhrenia – Elválaszt minket a határ, de nem állít meg!

Zenészmagazin | 2020. Szeptember 03., Csütörtök 10:00

Fújjon Messze címmel érkezett meg a Phrenia új dala a második nagylemezük előfutáraként, ami ha a járványhelyzet engedi, akkor még az idén megjelenik.

DSC02481 700x.jpg

 

„A Fújjon Messze egy súlyosabb, magyar nyelvű tétel, aminek az elkészítése a kialakult szituációnak köszönhetően kihívásokkal teli volt. A nehézségek abból adódtak, hogy két tagunk Magyarországon él, három Szerbiában, a határt pedig a koronavírus miatt időközben lezárták. A dal és a videó munkálatai így teljes egészében online folytak, a határ innenső és túlsó oldalán párhuzamosan. A sok kihívás ellenére szerencsére sikerült mindent pontosan olyanra megcsinálnunk, mint ahogy terveztük.

 

Ebben a dalban hosszú idő után ismét elővettük a mélyebb és súlyosabb hangzást, ezeket tűzdeltük tele a ránk jellemző elektronikus, szárnyalós billentyű témákkal. A szöveg ránk talán nem jellemző módon magyar, de a Perspectives kislemezen megjelent két magyar nyelvű nóta sikere után úgy érezzük, hogy tovább kell vinnünk ezt a vonalat. A dal az elengedésről és az utána érzett űrről, önmagunkra találásról szól. A klip folyamatos sötét háttere szimbolizálja azt, hogy mennyire egyedül tudjuk érezni magunkat egy ilyen helyzetben.

Sajnos kiszámíthatatlan, hogy meddig nem tudunk koncertezni, de a lehetőségekhez képest készülünk még idén újdonságokkal! – mesélték a fiúk.”

 

 

 


A Fújjon Messze szeptember 6-tól lesz elérhető az online zenemegosztókon. A zenekar körüli aktuális hírekről, a lemez fejleményeiről az alábbi oldalakon értesülhettek leggyorsabban:

 

https://facebook.com/PhreniaBand 

https://instagram.com/phreniaband/
http://www.youtube.com/PhreniaBand

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.228312 másodperc.