ZenészmagazinOrient Fall: visszatértek és súlyosabbak, mint valaha!

Zenészmagazin | 2018. Január 30., Kedd 16:00

A Budapest-központú prog metal zenekar számára 2018 igencsak nagy ugrás lehet!

 

Orient Fall 2018_700x.jpg

 

 

A fővárosi Orient Fall hosszas várakozást követően a 2015 végén bemutatott nagysikerű Fractals című nagylemeze után a napokban Mankind fedőnév alatt új dallal és videoklippel jelentkezett. A zenekar az elmúlt évek csendesebb időszakát töri most meg és a közönség tudtául kívánja adni, hogy bizony az Orient Fall ismét változott, felnőtt.

 

A disztópikus hangulatú, az emberiség és az egyén önnön bekorlátozásával foglalkozó új dal minden eddiginél sötétebb jövőt predesztinál, amihez kitűnő vizuális alátámasztás a John Peter Kiss (ex-Till We Drop, Seven Seas) által rendezett vörös és fekete színekben pompázó videoklip. A főszereplőt alakító Papp Dorka tudattalanul önmaga köré egy kijárat nélküli labirintust épít és csak, akkor veszi észre mindezt, amikor már késő.

 

 

 

 

A zenekari fotókat Szappanos Ádám készítette. A teljes egészében a zenekar által írt, felvett és kevert négyszámos, fokozatosan megjelenő visszatérő EP első dala a Mankind, ami képes előrevetíteni a kiadvány sötét hangulatát, amiről a koncertlátogatók február 18-án meg is győződhetnek az amerikai The Faceless oldalán adott koncertjükön a Dürer Kertben.

 

A zenekar elérhetőségei:

https://www.facebook.com/orientfall/

https://www.instagram.com/orientfall/

 

 

A február 18-ai koncert linkje:

https://www.facebook.com/events/1982023455403923/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.111509 másodperc.