ZenészmagazinMixtape – Megérkezett a Cloud 9+ új lemeze!

Zenészmagazin | 2019. Július 02., Kedd 10:00

A 2015-ös Supernova és a 2017-es The Next Step után újabb nagylemezzel jelentkezett vasárnap a Cloud 9+ zenekar. A Mixtape július 5-én, pénteken a Budapest Parkban debütál élőben.

 

Cloud 9_700x.jpg

 

 

A Mixtape 10 számot tartogat, amelyek fele már korábban megjelent és meghódította a szakmát és közönséget. Az albumon – ahogy a címe is sejteti – különböző, drum and bass, rock, pop és dubstep műfajú dalok keverednek, angol és magyar szöveggel fűszerezve. Az új nagylemezen számos előadóval működött együtt a csapat – a korongon felcsendül az AWS (Viszlát nyár), Deego, a Hősök, (A Város Visszavár), Járai Márk, Fura Csé (Valaki Mondja El) és Mc Fedora (It's Monday) is. 

 

A Mixtape  élőben július 5-én a Budapest Parkban debütál, a bulira  számos meglepetéssel készülnek a fiúk, az egyedi, külön az eseményre tervezett vizuál előtt új dalok, illetve korábban nem hallott remixek is megszólalnak majd. 

A csapat nemrég tért haza orosz miniturnéjáról, amely során Moszkvában és Szentpéterváron játszottak. „Életre szóló élmény volt! Még sosem voltunk Oroszországban, eszméletlen érzés volt azt látni, ahogy megmozgattuk a két nagyváros közönségét. Jó visszajelzés volt számunkra, hogy van helyünk külföldön, és van erre a típusú zenére közönség".

 

 

 

 

Pénteken a Budapest Parkban a hazai közönség is kitombolhatja magát a Cloud dalokra, a Mixtape addig is az alábbi linken elérhető: http://supermanagement.hu/dalok/cloud-9-/mixtape?radio=60 

 

Facebook Cloud 9+

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.139185 másodperc.