ZenészmagazinMegjelent a Zenész Magazin legfrissebb, 211. száma

Zenészmagazin | 2018. December 19., Szerda 17:00

A hét elejétől már az újságosoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 211. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, zenei hírekkel.

 

211_1_550x.jpg

 

Bár már egy ideje véget ért a Budapest Music Expo, nem maradhatott ki ebből a számból a legnagyobb magyar zeneipari kiállításról szóló tudósítás. Akit inkább az erről szóló videók érdekelnek, IDE kattintva válogathat a kiállításról szóló videó anyagok között.

 

Aktuális számunkban ezúttal is négy interjút találtok, így interjú készült a Patikadomb és a USEME zenekarokkal, ifj. Balogh Ferenccel, akinek Hidden Kingdom szerzői néven, Küldetés címmel jelent meg lemeze, és végül közzétesszük a II. Songbook Songwriting Camp résztvevőivel készült beszélgetést is.

 

A tesztekből talán a Cymatic Audio LP 16 lejátszóról, egy színpadon használható 16 sávos lejátszóról szóló írásunkra hívnám fel a figyelmet, gyanítom, hogy ez az eszköz sok zenekar életét könnyítheti meg, és még az ára sem vészes. Borbély Tamás a Line 6 HX Effects-ről írta meg tapasztalatait és bemutatjuk a Yamaha új MODX szintetizátor családját is. De a teszteken túl számos technikai és zenei hírt találtok legfrissebb, 211. lapszámunkban.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.

 

Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, már akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.415548 másodperc.