ZenészmagazinMegérkezett az Anna and the Barbies házi lyric videója

Zenészmagazin | 2020. Június 12., Péntek 10:00

Egy dal, két videó. Az Anna and the Barbies először trió felállásban, élőben vette fel „Ha egyszer ennek vége” című dalát, majd teljes zenekarra meghangszerelve, kicsit más tempóban, és egy szöveges videót készített hozzá.

 


A Ha egyszer ennek vége című dalhoz egy saját készítésű szövegesvideó készült, amelyet egy házibuliban, hirtelen ötlettől vezérelve, barátok segítségével vett fel az együttes. A dalhoz május (és a karantén) közepén készült egy live triós felvétel, amely hihetetlen gyorsasággal terjedt.  

„Közkívánatra megszületett a teljes zenekaros videó is – Pásztor Sámuel egy kisebb bőröndnyi felszereléssel, modernkori Kodály Zoltánként körbejárta a zenekartagokat, és mindenkinek egyenként. külön-külön rögzítette a részeit" – mesélte Pásztor Anna a szöveges videó készítéséről. „A klip pedig egy balatoni nyaralóban hirtelen elkövetett háromnapos önképzőkör eredménye, haverokkal, sok régi újsággal és beszáradt filcekkel, papírragasztókkal" – tette hozzá az énekes.


A végeredmény egy szórakoztató, vírusbúcsúztató videó lett, amiben újra megbizonyosodunk az együttes végtelen kreativitásáról. 

 

 

 


Szerintünk mindkét verzió nagyon jól sikerült, nekünk különösen tetszik a trió változat egyszerűsége, természetessége és az, hogy kevés hangszerrel is milyen jól lüktet a dal...

https://www.facebook.com/annaandthebarbies/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.219971 másodperc.