ZenészmagazinMa kezdődik az első nemzetközi-magyar dalszerző tábor!

Zenészmagazin | 2017. November 03., Péntek 10:00

A mai nappal kezdetét veszi az első nemzetközi-magyar dalszerző tábor, amelyet a festői szépségű Tokaji borvidéken, annak is az egyik fiatal gyöngyszemén, Tállyán rendeznek.

 

swc 700x.jpg

 

 

30 hazai és nemzetközi zenész, dalszövegíró, zeneszerző és producer vesz részt az eseményen, három fős csapatokban, s vélhetően a tábor végére nem csak egy-egy slágergyanús szerzemény, hanem számos gyümölcsöző zenei együttműködés is kialakul majd.

 

A résztvevők között olyan nevek szerepelnek, mint Burai Krisztián, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Závodi Marcel, Patocska Olivér (OliverFromEarth), Calidora, Kozma Kata, Petruska András, Knoll Gabi vagy Szécsi Böbe. A nemzetközi vonalat többek között a lengyel Patrick Kai, Lanberry, Dominik Buczowski és Jan Bielecki, a brit Ash Hickling, a cseh Jan Vávra, Jana Infeldová, Svédországot pedig Georg Németh, Maria Broberg képviseli majd.

 

 

zavodi_marcel_2017a_350x.jpg oliverfromearth_2017a_350x498.jpg

 

Závodi Marcel és Patocska Olivér

 

 

A csapatok a tállyai Oroszlános Borhotel & Étteremben berendezett alkotóműhelyekben alkothatnak majd, melyhez a technikai kereteket a Set-School biztosítja.

 

A szervezők célja „egyrészt a hazai és nemzetközi zenészek egymásra találása és az ő közös munkájuk eredményének térteremtése országhatárok nélkül, kizárólag a zene színes világára koncentrálva, összehozva ezzel különböző nemzetiségű, valamint más-más területen, de együtt kreatívan és eredményesen dolgozó zenészeket. A Songbook egyik kultúrmissziója a minden zenész és zeneipari szereplő számára biztosított, széleskörű lehetőségek megteremtése”– mondta el a főszervező, Csipai Roland.

 

 

Songbook Songwriting Camp, 2017.11.02-07, Tállya

A rendezvény együttműködő partnerei: Roland East Europe, Artisjus, NKA

 

További információk:

http://songwritingcamp.hu

https://www.facebook.com/songwritingcamp/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.111053 másodperc.