ZenészmagazinKusetté Rockabilly Night

Zenészmagazin | 2020. Január 11., Szombat 15:00

A ’20 éveket megidőző nagysikerű Kusetté Gatsby Night után 2020. január 31. péntek 21:00 órától a Lock the Clubban...

 

 

2020. január 31. 21:00 órától Kusetté Rockabilly Nighttal folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock & Roll világában pinup hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-i, Danny Zuko-i táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

 

A hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a szexi necc harisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek,sálak, kendők, masnik, rózsák.

 

Az urak csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos pólók, jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni)nincs mese, wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!

 

 

 

 

Az élőzenét a legendás Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével, aki vitathatatlanul a korszak zenei és kulturális szakértője. A rockabilly és a rock and roll legeredetibb és legautentikusabb dalait hallgathatod remek előadásban.

A további hangulatot Dj fokozza.

 

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html

Belépés: +18

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.246099 másodperc.