ZenészmagazinKét évtizedes űrutazás a colorStarral

Zenészmagazin | 2019. Január 05., Szombat 11:00

Első lemezének a Heavenicetrip!-nek huszadik évfordulóját ünnepli a Müpában a colorStar, január 16-án! A korszakalkotó lemez dalait elejétől a végéig eljátssza a zenekar, így egy különleges űr- és időutazás részesei lehetnek azok, akik megváltják a jegyüket a koncertre.

colorstar 700x.jpg

 

 

A colorStar előkelő helyszínen ünnepli első lemeze, a Heavenicetrip! megjelenésének 20. évfordulóját – január 16-án a Müpa színpadán hallgathatja meg a közönség a korong dalait. A colorStar egyike azon hazai zenekaroknak, akik először kezdték el a különböző elektronikus zenei stílusokat ötvözni a pszichedelikusabb és rockosabb gitár alapú zenékkel, mindezt megfűszerezve etnós, világzenei elemekkel.

 

Számukra a zene, az alkotás fontos eleme a kísérletezés, a tudat tágítása és a fantázia szabadjára engedése. Ennek a különleges elegynek köszönhetően tudnak mindig megújulni, megtartva klasszikus hangzásvilágukat. A Heavenicetrip! korszakalkotó lemez, ami egy generáció számára lett referenciapont.

 

A Colorstar a lemez összes dalát eljátssza ezen az estén. A koncertet kísérő izgalmas és különleges vizuál az 1998-as lemez Bek Balla Mónika által készített borítófotójának világát hozza vissza, ezzel is megidézve azt a korszakot, amikor az album napvilágot látott. A dalok és a lemez hangulata híven tükrözik az akkori budapesti éjszakák pezsgő hangulatát, a klubok izgalmas és változatos zenei világát, így az utazás most időutazás is lesz egyben. A koncerten a zenekar vendégei lesznek Oláh Annamária (Meszecsinka) és Iván Szandra (Ruby Harlem).

 

 

 

 


A koncert második felében a zenekar visszaugrik a jelenbe, hiszen az új lemez, a Time is a Drug egyes dalai is hallhatók lesznek. Ezzel az anyaggal a zenekar visszakanyarodott a korai időszakához, ezért nem véletlen, hogy a két lemez dalai között párhuzamot lehet felfedezni.

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/980815135436010/

 

Heavenicetrip YouTube link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLE5eddkD-F0zQ5lMxPBGhk0w9Sssc99mX

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.428242 másodperc.