ZenészmagazinKállay Saunders - Táncoljunk

Zenészmagazin | 2018. Szeptember 26., Szerda 11:00

Kállay Saunders újra magyarul énekel legújabb, Táncoljunk című dalában, melyhez elkészült a klip is.

 

 

 

Kállay Saunders újra magyarul énekel legújabb, Táncoljunk című dalában, amelyhez készült klipben visszahozza nekünk a szerelmes emlékeket és a forró nyári esték hangulatát. A videóban párjával, Kovács Pankával járják végig Budapest legszebb részeit a Bazilikától a Lánchídig.

 

 „A dalt maga a szerelem ihlette. Szerintem sokan jártak már azokon a helyszíneken, ahol forgattunk és biztos vagyok benne, hogy a klip hangulata szép emlékeket hoz vissza mindenkinek, fiatalnak, idősnek egyaránt. A dal hangszerelése és az érzelmes szöveg Tóth Ádámnak (Kállay Saunders Band gitárosának), a fülbemászó dallam pedig nekem köszönhető” – nyilatkozta Kállay Saunders.

 

És mi a helyzet a szerelemmel? András a klipben Kovács Pankával andalog végig kézen fogva, ölelkezve a belváros utcáin, de ez csak a klip kedvéért volt így, hisz Pankát, aki tehetséges színművész hallgató, csak felkérték erre a szerepre. A való életben a helyzet az, hogy András szíve még mindig Tolvai Renié, akivel szerelmük szilárd és rendíthetetlen.

 

Facebook: https://www.facebook.com/KallaySaunders/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.125432 másodperc.