ZenészmagazinJUNK- és Koszi Janka BIG BAND-koncert a Kobuciban

Zenészmagazin | 2018. Augusztus 21., Kedd 16:00

Egyszer egy évben, egyszer egy életben – húsz zenész, jazzfunk és Koszi Janka – idén is csak egyetlen alkalommal lesz JUNK BIG BAND koncert augusztus 24-én, Budapesten, a Kobuci Kertben.

 

junk 700x.jpg

 

 

Funk, soul, pop és R’n’B is lesz a JUNK BIG BAND idei, Kobuci Kert-es koncertjén, ahol a nagy létszámú zenekar Koszi Jankával kiegészülve a Beatlestől egészen Beyonce-ig merészkedik majd a dalokkal. Az augusztus 24-i koncerten húsz olyan fiatal tehetséges és képzett zenész áll majd a színpadon, akik leginkább az örömzenélésben hisznek.


A magyar zenei élet legkiemelkedőbb tagjaival is koncertezett már a 2014-ben alakult nagyzenekar. A korábbi években Harcsa Veronika, Tátrai Tibor, Barabás Lőrinc, Kozma Orsi, Nagy Ádám, Kohánszky Roy és Tóth Vera is elfogadta a felkérésüket a közös zenélésre. Idén Koszi Janka a sztárvendég a különleges eseményen. A fiatal énekesnő a PASO-n át Király Viktorig számos hazai formációval és előadóval dolgozott együtt, és rendszeres vendége a különleges hangulatú Random Trip estjeinek is.

 

 

KosziJanka1_700x.jpg

 

Koszi Janka

 

 

Az augusztus végi koncerten a feldolgozások mellett saját számokat is játszanak majd a békeidőben is legalább 10 zenésszel koncertező együttes tagjai. Hero című albumuk idén tavasszal jelent meg, mely egy 6 saját szerzeményből álló EP, 10 fős hangszerelésre írva.

 

„Rengeteg zenei hatás ötvözete ez az első saját számokból megjelentetett anyag, a 6 dal is egészen széles zenei stíluspalettát ölel fel. A dalok leginkább a hétköznapi hős mondanivalóját és az ehhez párosuló kérdéseket, problémákat, érzéseket fogalmazzák meg. A címadó Hero című dal egészen filmzenei magasságokba viszi és öltözteti azokat a hősöket, akik egyszerű civil mivoltukban is valami fontos célért küzdenek” – mondja Student Tamás, a zenekar egyik alapítója.

 

 

junk_2_700x.jpg

 

 

Ritka alkalom nem csak Budapesten, de országos, sőt nemzetközi szinten is, hogy ilyen sok zenész egy színpadon álljon. Az alkalom pedig évente csak egyszer adatik meg: augusztus 24-én, péntek este 20 órától a Kobuci Kertben. Aki itt lecsúszik róluk, már csak vidéken láthatja őket – vagy az egyre sűrűsödő külföldi megkereséseik egyikén, Németországban vagy Franciaországban.

 

 

 

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/249688559144137/

Jegyár: 1500 / 2000 Ft

Junk Facebook: https://www.facebook.com/junk.music.hungary/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.130617 másodperc.