ZenészmagazinJETLAG - Repül az idő klip és koncert

Zenészmagazin | 2017. Április 05., Szerda 13:00

Új klippel és koncerttel jelentkezik Molnár Tamás és Czoller Bence lírikus elektropopban utazó formációja április 8-án a Terem Budapestben.

 

 

 

Bár a JETLAG a napokban ünnepli első születésnapját, a formáció alapemberei, Molnár Tamás és Czoller Bence korábbi zenekaraikkal, bő egy évtizedes zenei múltjuk során majd egy tucat zenei díjjal, toplistás dalaikkal, teltházas koncertjeikkel és több milliós nézettségű videoklipjeikkel már bizonyítottak.

 

A JETLAG sztorija teljes mértékben a repülés köré épül. A színpadon pilóta szettben, stewardessnek öltözött táncosokkal, tematikus vizuállal és látvánnyal dramaturgiailag is utalnak arra, hogy a néző nem csupán egy koncertre, mint inkább egy repülőútra vált jegyet, pontosabban boarding passt.

 

Új daluk a "Repül az idő" egészen aktuál megszólalásával közelebb hozza a nyarat. A pesti éjszaka, a fesztiválfless és a lírikus elektropop friss hazai kifejezője a bemutatkozó koncertjükön készült felvételekből dolgozott új himnuszuk lyric videóján. A szövegfeliratokat, akárcsak a kislemez borítóját Müllner Csaba tetoválóművész követte el.

 

 

jet 700.jpg

 

 

A zenekar április 8-án a Terem Budapest színpadán űbereli az Akváriumos debütbulit. A repülőútnak álcázott live show a méreteiben leginkább mozira emlékeztető háttérvetítésnek és a TEREM oldalán található 8 óriás LED ablaknak köszönhetően brutális, formabontó látvánnyal irgalmatlan hang és fénytechnikával, jól ismert slágerekkel és izgalmas vendégművészekkel kecsegtet. A koncert után a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, a londoni Crazy P Soundsystem (UK) marasztalja a repülés szerelmeseit. Kérjük Önöket, hogy csatolják be és állítsák feszesre biztonsági öveiket! Megkezdjük a felszállást. A JETLAG AIRLINES és a teljes legénység nevében kellemes utazást kívánunk.

 

✈ TEREM Budapest 1052 Piarista köz 2.
✈ 2017. április 8. (szombat)
✈ Boarding Time: 21:00
✈ Flight no: JA747
✈ Class: First
✈ After: Crazy P (UK)

A JETLAG KONCERTJEGY AZ ÉJFÉLTŐL KEZDŐDŐ AFTERRE IS ÉRVÉNYES!

Jegyek/Tickets
https://oneticket.hu/jetlag-repulazido-live-crazy-p-268
Early Bird: 1.500 HUF (limitált)
Elővét: 1.800 HUF

Helyszínen: 2.200 HUF

https://www.facebook.com/jetlagofficial
https://www.facebook.com/crazypmusic
https://www.facebook.com/terembudapest

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.108624 másodperc.