ZenészmagazinItt a The Middletonz új dala!

Zenészmagazin | 2019. Június 29., Szombat 13:00

Roses című első daluk egy fájdalmas szerelmi szakításról szólt, melynek története most folytatódik Lonely Days című új dalukban/klipjükben.

IMG_5944_700x.jpg

 

 

Kállay Saunders András új formációja, a The Middletonz, az idei A DAL 2019 műsorban debütált, ahol Roses című daluk sikerével váltak itthon és külföldön is népszerűvé. Az együttes további tagjai Fehér Holló Attila producer és a Hollandiából érkezett rapper, Slashkovic (Farshad Alebatoo), akit a szakma már csak úgy emleget, mint a magyar Eminem.

 

Roses című első daluk egy fájdalmas szerelmi szakításról szólt, melynek története most folytatódik Lonely Days című új dalukban/klipjükben.

 

 

 

 

Második klipjükben újra találkozhatunk a Roses főhőseivel. A történet két szálon fut. Az egyik szálon a fiú szenvedését láthatjuk, miközben a mások szálon azt, ahogy a lány próbál túllépni a szakításon. A fiúban már az öngyilkosság gondolata is megszületik, amikor a klip végén a lány, megérezve a fiú fájdalmát, felhívja telefonon. Ez menti meg végül a fiú életét.

 

És ezzel a történet még nem ért véget. Az együttes következő klipjeiben megtudhatjuk, hogy mi lesz a két főhős sorsa, hisz egy mini sorozatként fut majd tovább a sztori a The Middletonz következő 3 dalában is.

 

 

facebook https://www.facebook.com/TheMiddletonzOfficial/

instagram https://www.instagram.com/the_middletonz/             

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.130399 másodperc.