ZenészmagazinItt a Balkan Fanatik új dala: A szívem kelepcében

Zenészmagazin | 2017. Április 25., Kedd 15:00

2017 tavaszán friss koronggal jelentkezik a csapat, melynek első hírnöke a Szeretsz-e még című dal volt év elején, most pedig újabb dallal jelennek meg, melyhez hamarosan klip is készül.

 

 

 

A szívem kelepcében (Hej, páva) - a dal hamarosan megjelenő új, Balkan Fanatik album második kislemez dala lesz, melyet az egykori Gépfolklór által készített, azonos című népdalfeldolgozás inspirált.

 

Jelenlegi formáját a Balkan Fanatik friss eletro-funk muzsikája és Busa Pista (Irie Maffia) intelligensen szórakoztató rapbetétje teszi teljessé. A dal felvételeinél a Fourtissimo is közreműködött. A Balkan Fanatik már korábban is dolgozott együtt a Fourtissimo fúvósaival, s látszik, hogy a közös munka továbbra is sikeres: A szívem kelepcében (Hej, páva) legszínesebb motívumait hozta magával a kooperáció.

 

2017 tavaszán friss koronggal jelentkezik a csapat, melynek első hírnöke a Szeretsz-e még című dal volt év elején, most pedig újabb dallal jelennek meg, melyhez hamarosan klip is készül. A friss információk eléréshez érdemes követni a zenekar felületeit, hiszen hamarosan újabb izgalmas hírekkel jelentkeznek majd.

 

WEBOLDAL FACEBOOK YOUTUBE

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.124380 másodperc.