ZenészmagazinGuido & Maurizio De Angelis Filmzene Koncert

Zenészmagazin | 2019. Február 01., Péntek 14:00

Kiállították a „Különben dühbe jövünk” filmből is ismert Buggy-t! A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában.

 

GuidoMaurizioDeAngelis_sajtokep_700x.jpg

 

 

Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terece Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.


Ámuló tömeg veszi körül az Aréna Pláza alsó szintjén kiállított Dune Buggy-t. A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező zarándokút: február 15-ig bárki akár le is fotózhatja magát a kis piros autóval. A jótékonysági aukció kampány részeként Terence Hill nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette.

 

Óriási érdeklődés van a december 1-től indult árverés iránt, jelenleg 50 000 euro felé tart a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesznek.

 

 

 

 

Világsztárok és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéi az eredeti szerzők előadásában! (A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd.)

 

A jótékonysági aukcióba itt lehet bekapcsolódni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

 

Guido & Maurizio De Angelis Filmzene Koncert

2019. február 16.

Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek: https://guido-and-maurizio-de-angelis.broadway.hu/2019-02-16-20-00

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.138205 másodperc.