ZenészmagazinGroup'n'Swing: Holdfény Mulató

Zenészmagazin | 2017. Július 24., Hétfő 07:00

Group'n'Swing – Holdfény Mulató musical ŐSBEMUTATÓ lesz 2017. augusztus 4-én és 5-én (péntek, szombat) 20.00 órakor a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

gns 700.jpg

 


Szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani a Group'n'Swing zenekar idei újdonságát, a Budapesti Nyári Fesztivál keretében készülő új és egyedülálló  produkciót, a Holdfény Mulató című koncert musicalt.

 

Hogyan is érthetne egyet a férfi és a nő, ha mindkettő mást akar? A férfi a nőt, a nő pedig a férfit. Így van ez a Swing Streeten is, valamikor a 30-as évek Amerikájában, ahol a bezáráshoz közel járó Holdfény Mulató ifjú énekesője, Trudy, új partnert kap. A szoknyapecér Rob fenekestől forgatja fel a női szíveket - a szó legszorosabb értelmében -, ami a Holdfénynek új aranykort eredményez, és nyíltszíni szerelmi csaták sokaságát. A férfias megoldás a dagadó drámára: Robnak a nőügyek elől a szomszédos Casino nyújt menedéket, ami nem mellesleg a Holdfény bútorzatának rohamos romlását is jelenti. A sztárságba menekülő hős azonban a fényben főleg az árnyékot találja meg.

 

A swing muzsika viszont a happyendekről szól, így a történet végére mindenki megkapja, amit érdemel: a nő a férfit, a férfi a nőt.

 

A fergeteges sodrású, élőben megszólaló Group'n'Swing-dalokért Romhányi Áron, a United Együttesből is ismert zeneszerző-zenei producer felel, a rendező Kovács Gábor Dénes, közreműködik a Maffia Swing 1920 tánckar.

 

Jegyek vásárolhatóak a szabadter.hu honlapon.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.124827 másodperc.