ZenészmagazinFelhívás jazz zenei előadóművészek számára

Zenészmagazin | 2020. Május 12., Kedd 11:00

A Budapest Music Center felkérést kapott arra, hogy pályázati felhívást tegyen közzé a jazz zenei műfaj előadóművészei számára a fenti célokhoz kapcsolódóan.

large_placeholder 700x.jpg

 

 

A 40/2020 (III.11.) Korm. rendelettel Magyarországon kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggésben a Kultúráért Felelős Államtitkárság kialakította az előadóművészeti szféra támogatásának rendszerét. A kialakult helyzetben a támogatás lehetőséget kíván teremteni az érintett művészek egzisztenciális helyzetének javítására, valamint arra, hogy a pandémiás időszak elmúltával aktív szereplői maradhassanak a kulturális életnek.

 

A Budapest Music Center felkérést kapott arra, hogy pályázati felhívást tegyen közzé a jazz zenei műfaj előadóművészei számára a fenti célokhoz kapcsolódóan. A pandémiás időszakban a jazz zenei előadóművészek is elveszítették a közönségükkel való találkozások lehetőségét, hiszen nem adottak a koncertek, előadások, klubesemények megrendezésének és megtartásának fórumai és lehetőségei, és ez nemcsak a kulturális életben jelentett hiányt, de anyagi veszteségként érte az alkotókat is.

 

Jelen pályázati felhívás megteremti annak lehetőségeit, hogy a pandémiás időszak elmúltával, a veszélyhelyzet utáni időszakban az érintett előadóművészi kör fellépéseit központi forrásból finanszírozva a kultúrában is újrainduljon az élet.

 

 

További információk és a pályázati felhívás szövege az alábbi linken olvasható:

https://bmc.hu/hirek/koszonjuk-magyarorszag-jazz-palyazat?fbclid=IwAR2_9_bk3vZwVGBBcTgGiWJdC6LwEy6CuB6Tn26eXylgnUVrwjOYzNKEAQE

 

 

www.jazzszovetseg.hu

www.facebook.com/magyarjazzszovetsegofficial

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.218997 másodperc.