ZenészmagazinFangler’s videó- és dalpremier

Zenészmagazin | 2018. Április 16., Hétfő 12:00

Áprilisban jelenik meg a Fangler’s Tisztul című lemeze. Ennek előfutáraként érkezik a Még egyszer című dalukhoz készített klip, április 19-én pedig lemezbemutató koncert a Kuplungban.

Fanglers_Live_Kuplung_700x.jpg

 

 

A srácok, miután decemberben megtartották első önálló koncertjüket a Kuplungban, a téli hónapokat próbatermükben és a stúdióban töltötték, hogy végleges formát ölthessen mindaz, ami ez idáig tolluk és hangszereik kapcsolatából született. "Nagy dolog ez nekünk, mert egy pecsétet nyomtunk az elmúlt két évre és azokra a dalokra, amik igazán alakították a Fangler's-t és stílusunkat" - mesél K. Fangler Péter

 

Ennek egyfajta előfutáraként érkezik a Még egyszer című dalukhoz készített klip, amit egy egyszerű fotóstúdióban vettek fel vágás nélkül, fekete-fehérben, sallangmentesen.

 

Technikailag nem volt egyszerű megoldani a feladatot, egy snittben felvenni az egész videót, ráadásul egyedül. Csakis rajtam állt vagy bukott a dolog. Végül megpróbáltam visszarepülni az időben és újra átélni azt az időszakot, ami a dalt ihlette. Most láthatjátok az eredményt.

 

 

 

 

A csapat jelenleg a Magna Cum Laude vendégeként járja az országot, de emellett gőzerővel készül az április 19-i, budapesti lemezbemutató koncertre, ahol illusztris vendégek kíséretében bemutatja a TISZTUL címmel áprilisban megjelenő nagylemezét.

 

Koncertesemény: https://www.facebook.com/events/353689065123082

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.112096 másodperc.