ZenészmagazinEZ IS TERÉZVÁROS!

Zenészmagazin | 2020. Szeptember 03., Csütörtök 11:00

A koronavírus-járvány nemcsak a mindennapokra, de rengeteg szakmára, munkavállalóra is hatással volt és van a mai napig. Zenészeknek hirdet pályázatot a VI. kerületi önkormányzat.

 

Terézváros önkormányzata ezen szeretne enyhíteni, segítve a zene-, illetve a filmipart. Győrffy Máté alpolgármester kezdeményezésére a koronavírus-járvány miatt elmaradó Teréz napi rendezvénysorozatra szánt összeget a zenészek, filmesek megsegítésére fordítja az önkormányzat.

 

A pályázat keretében összesen 10 millió forintot oszt szét az önkormányzat. A cél az, hogy minél szélesebb körben támogathassa a zenekarokat, ezért technikai megkötés nincs, a jelentkezőknek csak egy kikötésnek kell megfelelniük: helyszínben vagy témaválasztásban meg kell jelenjen a videoklipekben Terézváros.

 

A beérkező pályázatokat, illetve az elkészült videoklipeket hattagú szakmai zsűri bírálja majd el. A zsűri tagjai: Liszka Tamás (a Budapest Film Zrt. és a Művész Mozi igazgatója), Bihari Balázs (a Majdnem Híres Rocksuli társalapítója, zenész, újságíró), Pápai Sándor (a Wave lemezbolt alapítója és vezetője), Lábas Viki (a Margaret Island énekesnője, dalszerző, előadóművész), Sajó Dávid (az index.hu korábbi munkatársa, zenei újságíró), valamint Rohonyi Gábor (filmrendező, forgatókönyvíró).

 

A pályázatok beérkezésének határideje: 2020. szeptember 18.

A videoklipek leforgatásának és leadásának határideje: 2020.november 30.

 

A pályázat részletei és menete a következő linken érhetőek el: https://www.terezvaros.hu/kozlemenyek/videoklip-palyazat-konnyuzenei-eloadok-szamara

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.224061 másodperc.