ZenészmagazinÉjszaka – új klip a Margaret Island-től!

Zenészmagazin | 2019. Július 11., Csütörtök 09:00

Foszló és laza, könnyű éjszaka... – ismeretlen ismerősök ihlették a Margaret Island Éjszaka című dalát, melyhez most klip is készült.

margaret_24_700.jpg

 

 

„Életünk az éjszaka, korábban mégsem dedikáltunk egy dalt sem az éjszakai életnek, az éjszakában összetalálkozó embereknek” – mesél a dal alapjául szolgáló inspirációról Lábas Viki, a zenekar énekesnője. „Egyszer a turnébuszban hazafelé beszélgettünk arról a srácokkal, hogy milyen különös kapcsolat van a közönségünk és köztünk: olyanok vagyunk, mint az ismeretlen ismerősök, akiket a közös élmény után két külön út visz haza”. 

 

Az Éjszaka című dal a Margaret Island tavaly ősszel megjelent III albumán található, mely a megjelenés óta aranylemez lett és Fonogram díjat is kapott.

 

„Zenei értelemben a dal különlegessége a középrésznél egy olyan vokális kiállás, amit korábban egyik dalunkba sem szőttünk bele, nem volt ránk jellemző” – mutat rá Füstös Bálint, alapító-gitáros.

 

„A III lemezünkről ez az egyik legdinamikusabb dal, amit a közönségünk is nagyon jól fogadott, koncerteken mindig ezt éneklik leghangosabban velünk” – emeli ki Törőcsik Kristóf, alapító-basszusgitáros. 

 

 

 

 

A Margaret Island új klipjét Miki357 rendezte, a koncepciót és látványt Sivák Zsófiával együtt találták ki, montázs klipnek, különböző hangulatképek szőttesének mondható.

 

„Nem volt alkalmam még együtt dolgozni a zenekarral, bár Vikivel több közös projektünk is volt már korábban. Emiatt vártam az együttműködést, és nagy örömömre szolgált, hogy egy rendkívül energikus és profi csapat lett a Margaret Islandből” – mesél a közös munkáról Miki357 rendező. „A klip nem kívánt sokatmondó koncepcióval operálni, sokkal inkább egy érzetet próbált megfogni, ami álomszerűségével és randomságával kívánja a dalt illusztrálni. Fontos volt, hogy mindemellett valósan jelenjenek meg a tagok az elemelt képsorokban.”

 

A zenekar idén 5 éves, amit egyfelől egy különleges, világörökségi helyszíneken (Aggtelek, Tokaj, Pannonhalma stb.) adott koncertsorozattal ünnepelnek a Legszebb színek országjáró turné keretein belül, másfelől a születésnapi és egyben szezonzáró nagykoncertre szeptember 27-én a Budapest Parkban számíthat a közönség.

 

 

https://www.facebook.com/margaretisland/

www.goldrecord.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.128891 másodperc.