ZenészmagazinDuna Szimfonikus Zenekar & Fourtissimo Jazz Orchestra

Zenészmagazin | 2019. Március 05., Kedd 11:00

- SZIM-FoUr-ZIÓ -

A hazai zenei paletta meghatározó együtteseinek közös koncertje valódi csemege a klasszikus és a jazz muzsika kedvelőinek, mert a JAZZ az új KLASSZIKUS!


FourtissimoJazzOrchestraIntheStudio_700x.jpg

 

 

A Príma-díjas, és a VII. Jazzy dalverseny közönségdíjas Fourtissimo Jazz Orchestra különleges koncertre készül; a 25 éves múlttal rendelkező zenekar smooth- és fúziós jazz alkotásai és persze a 2018-as eurovíziós daluk, a "Kisnyuszi a kalapban" is új köntöst kap a méltán elismert Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

 

A saját művek mellett Duke Ellington, The Beatles, vagy a legendás jazztrombitás, Maynard Ferguson dalainak eddig sehol sem hallott feldolgozása is megszólal a koncerten, utánozhatatlan atmoszférát teremtve.

 

 

DunaSzimfonikusok_700x.jpg

 

 

A Duna Szimfonikus Zenekar 1961 óta a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli repertoárjában az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát. A zenekar a Belváros szívében található patinás Duna Palota rezidens együttese, ahol egy évadban három bérleti sorozattal és bérleten kívüli koncertekkel várja az érdeklődőket. Művészeti vezetője Szklenár Ferenc, vezető karmestere Deák András.


Időpont: 2019. április 17. – 19 óra
Helyszín: Duna Palota
Cím: 1051 Budapest, Zrínyi u. 5.
Jegyek: jegy.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.420768 másodperc.