ZenészmagazinDelhusa Gjon 45 éves jubileumi koncertje

Zenészmagazin | 2019. Március 07., Csütörtök 11:00

A Magyar Köztársasági Érdemrend Arany Érdemkeresztjével is kitüntetett énekes gőzerővel készül 45 éves jubileumi koncertjére.

unnamed_27.jpg

 

Az elmúlt 45 év legjobb dalaival és mindenki által dúdolt slágereivel lép színpadra Delhusa Gjon idén tavasszal, hogy megkoronázza közel fél évszázados karrierjét. Az elmúlt 50 év zenei sikereit átölelő koncertre a Budapesti Kongresszusi Központban kerül majd sor, ahol olyan sztárvendégek társaságában ünnepelhet vele együtt a közönség mint Csepregi Éva és Charlie, a garantált jó hangulatról pedig DJ Dominique gondoskodik majd.

 

Delhusa Gjon zenei karrierjét fiatalon kezdte, mindössze 16 éves volt, amikor 1969-ben a Popfesztiválon előadta a „Hegyek lánya” című dalt, amellyel egy csapásra ismertté vált. Az igazi áttörést egy német nyelvű album hozta, amely közel fél millió példányban kelt el és Drezdában fesztiválnyertes lett. Itthon az 1989-ben megjelent Csavargó című album hozta el számára a várt sikert. Számos díjat és elismerést nyert az évek alatt, Emerton-díjas előadó, megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét, az Albán Kormány Érdemkeresztjét, a Roma Közösség – év énekese díjat, valamint a Vitézi Rend lovagjává is avatták.

 

Jegyvásárlás: a Ticketportál oldalán valamint a szokásos jegyárusító helyeken.

 

Delhusa Gjon 45 éves jubileumi koncertje

Budapest Kongresszusi Központ
2019. április 23. – 19 óra

Sztárvendégek: Csepregi Éva és Charlie
A műsor házigazdája: DJ Dominique

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.148712 másodperc.