ZenészmagazinBemutatjuk a Kódolatlan Álmok zenekart

Zenészmagazin | 2020. Január 22., Szerda 11:00

Rengeteg sikeres koncerten vannak túl, játszottak a Szigeten, az Akvárium teraszon is, több demó felvétel is elkészült a WTF Productions, majd a Cultus Digital segítségével, de egészen mostanáig nem adtak ki albumot.

k21 700x.jpg

 

A Kódolatlan Álmok alternatív zenekar története egy szombathelyi zeneszerző és egy péceli dalszövegíró véletlenszerű online találkozásával kezdődött. Galántai Gábor egy zenészkereső oldalra feltöltött gitáralapjára Kladiva Szilvi írt egy dalszöveget, és annyira összhangban tudtak alkotni, hogy néhány héttel később már közösen próbálták dalaikat Pesten.

 

Az akusztikus duó sokáig ebben a formában zenélt a budapesti undergound klubéletben, de dalaikat szerették volna összetettebben megszólaltatni. Sok remek zenész segített a kiteljesedésben, és sokáig formálódott a zenekar, míg a jelenlegi felállás kialakult, időközben Galántai Gábor kivált a csapatból.

 

Rengeteg jó hangulatú fellépésen vannak túl, játszottak a Szigeten, az Akvárium teraszon is, több demó felvétel is elkészült a WTF Productions, majd a Cultus Digital segítségével, de egészen mostanáig nem adtak ki albumot.

 

 

KÁ 700x.jpg

 


2020. 02. 02-án jelenik meg Három tabletta, négy kapszula
című albumuk saját gondozásban. A hét számot tartalmazó pendrive-ra a zenekarra jellemzően vegyesen kerültek fekete humorral átitatott, elgondolkodtató, és érzelmesebb, lélekboncolgató alkotások is. A csapat fontosnak tartja, hogy dalaik magyar nyelven íródnak, szövegközpontúak, ahol lehet, kihasználják nyelvünk játékosságát, és a líraibb témák mellett gyakorta teret engednek az ironikus humornak is. A cél, hogy egyszerre szórakoztassák és elgondolkodtassák a közönséget. A Kódolatlan Álmok legközelebbi koncertje, a Három tabletta, négy kapszula című album bemutatója február 8-án lesz a PótKulcsban, ahol az Illetve Zenekarral közösen lépnek majd fel.


Magyarradar:
„Mintha a Dresden Dolls, a Kispál és a Quimby játszana együtt egy budapesti bölcsészkocsmában: mi valahogy így értelmeznénk a zenekart...”

 

 

Ének: Kladiva Szilvi

Gitár/vokál: Grandpierre Zoltán és

Gitár/vokál: Junkuncz Tamás

Basszusgitár: Miklós István

Dobok: Horváth István Poci

 

Web:

https://www.facebook.com/kodolatlanalmok/  

http://kodolatlan.hu/

https://www.youtube.com/channel/UCnXOZ8Zinvhlj_IZgia85Ag ű

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.207522 másodperc.