ZenészmagazinBabos-Szalay-Hárs Trió a Budapest Jazz Clubban

Zenészmagazin | 2017. November 14., Kedd 15:00

A Harmónia Jazzműhely keretében november 17-én, pénteken a Babos Gyula - Szalay Gábor - Hárs Viktor Trio koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

Babos Gyula 700x.jpg

 

A magyar jazztörténet Nagy Generációjának mester gitárosa, a stílus-alkotó BABOS GYULA egyesíti erejét a közép nemzedék kiemelkedő bebop gitárosával, SZALAY GÁBORRAL. A csak húros hangszerekből álló all-star formáció harmadik csillaga a fantasztikus bőgős és zeneszerző, HÁRS VIKTOR. Ez teljesen egyedülálló és ragyogó produkciónak ígérkezik!

 

A zenekart Babos Gyula és Szalay Gábor kezdetben gitárduónak alapította, ám a mélyebb tónusok kedvéért később csatlakozott hozzájuk Hárs Viktor is. A trió néhány saját szerzemény mellett többnyire jazz sztenderdeket játszik, melyeket a ‘30-as -‘50-es évek Broadway-musicaljeiből, valamint olyan jazzszerzők műveiből válogatta össze, mint Sonny Rollins vagy Thelonious Monk. A hagyományostól eltérő felállás olyan kihívás elé állítja a zenészeket, amelynek csak a legjobb muzsikusok képesek megfelelni.

 

Belépőjegy: 1400 forint  

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1000 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

Időpont: 2017. november 17. péntek – 20 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.115163 másodperc.