ZenészmagazinArtica Sound - klip az esőben

Zenészmagazin | 2019. Augusztus 07., Szerda 09:00

Idén jelenik meg az Artica idén második nagylemeze. Előzetesnek most elkészült a címadó dal, az Eső klipje! A 2017-ben alakult együttes egyedi hangzásával és szövegvilágával kapukat nyitogat. Elektronikus blues az élet nagy igazságairól...

PBN_8335_1_700x.jpg

 

 

„A dal egy tragikus élethelyzetről szól, amelyet mindenki megtapasztal élete során. Vannak napok, amikor semmi nem jön össze, fekete-fehérben forog körülötted a világ. Ha elhiszed, hogy ez érvényes rád, elvesztél. Keresd a kiutat, várd az esőt, amely megtisztulást, megváltást hozhat” – foglalja össze Tikász Zsolt „Leoo” az együttes frontembere.

 

A dal elektronikus blues, az egyszerű zenei képlet és az elektronika találkozása. Meditáció új formában. Őskáosz egy esőcseppben.

 

 

 

 

Az Artica Sound 2017-ben alakult. A művészekből álló csapat elektronikus-akusztikus punkzenét játszik. A dalok magyarul szólnak, dinamikusak, dallamosak. Az ezoterikus, filozofikus szövegek erős egységet képeznek a zenével.  2018 elején megjelent az első, Mandala című LP, amelyhez készültek videók is (Felhők Álma, Mandala, Tedd a kezed, Zuhanás), melyek már 100 000-es nézettség felett járnak a YouTube-on, jelenleg a banda második nagylemezén dolgozik.

 

 

https://www.facebook.com/ArticaSoundBp/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.138910 másodperc.