ZenészmagazinA Jolly Jackers zenekar kezdeményezése

Zenészmagazin | 2020. Március 14., Szombat 14:00

A Jolly Jackers zenekarról utoljára új klipjük kapcsán írtunk, az alábbiakban a tőlük kapott sajtóközleményt adjuk közre, amiben egy közösségi kezdeményezést szeretnének útjára indítani.

JJ 550x.jpg

 

A következő sajtóközleménnyel szeretnénk elindítani egy kezdeményezést, szeretnénk belevonni a lehető legtöbb érintettet, zenekart, előadót, támogatót, rajongót.


Kedves előadók és kedves közönség!

 

Összefogást hirdetünk és partnernek hívjuk az összes olyan művészeti szereplőt, aki érintettje a korona vírus következtében érvénybe léptetett hatósági intézkedéseknek. Az előadó-művészet minden területe óriási, sok esetben akár végzetes kimenetelű károkat szenved el percről percre. A korlátozások nem csupán a színpadra lépők, hanem a körülöttük dolgozók munkáját is érinti, ezért ezúton szeretnénk megkérni minden művészeteket kedvelő embert, hogy csatlakozzon a #TámogasdKedvencElőadód kezdeményezéshez! Az összefogás keretén belül pedig csupán egy módon könnyíthetitek meg átvészelni kedvenceitek előtt álló kilátástalan és nehéz időszakot: támogasd őket és vásárolj pólót, CD-t, bögrét, vagy bármilyen ajándéktárgyat, aminek a bevételéből kizárólag ők részesülnek.

 

A jegy vissza nem váltást is hasznos kezdeményezésnek tartjuk, ez viszont egy kicsit másról szól. Az akcióhoz várunk csatlakozni minden magyar zenekart, előadót és persze benneteket, akikért ezt az egészet csináljuk: a drága közönséget. Amíg élő fellépések nélkül maradtok, addig is tudunk ezzel is valamilyen tartalmat közvetíteni. Szeretnénk, ha kialakulna egy közösségformáló, egymást segítő rendszer. Egy összefogás. Reméljük, hogy mihamarabb véget ér ez a nehéz időszak, és újra élő fellépésekkel adhatjuk át a bennünk lévő rengeteg kreatív energiát. Addig is találkozunk a virtuális térben Veletek.

 

Jolly Jackers zenekar

 

https://www.facebook.com/JollyJackers/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.102768 másodperc.