ZenészmagazinA Fugato Orchestra és Tátrai Tibor műfaj-ötvöző estje

Zenészmagazin | 2017. Május 05., Péntek 11:00

Hibrid harmóniák - egy izgalmas este, a komolyzene igényessége, a világzene frissessége, a jazz szabadsága és a rock ereje.

ttf 700x.jpg

 

 

 

A Fugato Orchestra a hazai koncertvilág egyik legszínesebb formációja. Zenéjük képies és elgondolkodtató, lendületes és humoros, bámulatos és virtuóz. A Fugato bátran feszegeti a határokat: a legkülönfélébb technikákat, hangszereket és stílusokat ötvözik, zenéjükben tökéletes harmóniába kerül a szimfonikus hangszerekkel a dobok, a basszusgitár, az énekesek és az elektronika hangzása.

 

Rendszeresen lépnek fel Budapesten és vidéken. Neander-variációk c. első lemezük komoly nemzetközi sikereket aratott, emellett az International Live Award nemzetközi tehetségkutató verseny bécsi döntőjén megnyerték a legjobb magyar zenekarnak járó Hungarian Live Award díjat. Rendszeresen adnak közös koncertet Tompos Kátyával, Harcsa Veronikával, továbbá szerepeltek már Herczku Ágival és Nikola Parovval is, aki NOÉ c. második lemezükön is közreműködött.

 

 

Fugato Orchestra 3_700.jpg

 

 

Most újra a Csili Művelődési Központban találkozhatunk velük. A május 14-i koncerten az együttest vezető Alpár Balázs szerzeményei csendülnek fel, amelyek izgalmas módon vegyítik a barokk kor zenei elemeit mai modern stílusokkal. Tátrai Tibor ezekben nem csak előadóként közreműködik, de egy saját szerzeménye is elhangzik majd a Fugato Orchestra új hangszerelésében.  

 

 

palyizsofia_700x.jpg

 

 

Fotók: Pályi Zsófia

 

 

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/100811417109724/

A Fugato Orchestra a Youtube-on: https://www.youtube.com/playlist?list=PL27E0766DF9D5B8C9

A Fugato Orchestra honlapja: http://www.fugato.org/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.122528 másodperc.