ZenészmagazinA Freakin' Disco Rules című klipjének újabb sikere

Zenészmagazin | 2019. Április 12., Péntek 10:00

A Freakin’ Disco RULES klipjét a nagy múltú New York-i One Screen Short Film fesztivál után a Berlin Music Video Awards zsűrije is beválogatta a legjobbak közé.

 

_DSC1074-Edit_500x.jpg

 

 

Újra nagy megtiszteltetés érte a Freakin’ Discot. A Freund Ádám által készített klip New York után a Berlin Music Video Awards versenyprogramjába is bekerült. A 2013-ban indult fesztiválon a különböző kategóriákban olyan zenekarok videóit válogatták be a díjakra esélyesek közé, mint a Muse, Sia ft. Diplo & Labrinth, a The Chemical Brothers, Anderson. Paak, a The Prodigy vagy a Little Big. A számos kategória közül a magyar zenekar klipje a „Most Bizarre”, avagy a legbizarrabb jelöltek közé került.

 

A szürreális képek és rémálomba illő alakok arra a kérdésre keresik a választ, hogy képesek vagyunk-e megküzdeni a bennünk élő démonokkal?

 

Csizmás András basszusgitáros örül, hogy az ilyen lehetőségek révén sok helyre eljut a zenéjük: „Most jött haza a klip New Yorkból és már megy is Berlinbe. Nagyon izgatottak vagyunk minden ilyen jelölésnél, nem feltétlenül azért, hogy megnyerjük-e vagy sem, hanem önmagában az, hogy ennyi helyre eljut, nagyon jó visszaigazolás nekünk, és az egész stábnak. Jó emberekkel dolgozhatunk, és a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Köszönjük mindenkinek, aki segített a létrejöttében!”

 

 

 

 

Míg a klip járja a világot, addig a zenekar sem tétlen, hiszen áprilisban Sopronban a Búgócsigában, Szentendrén a Barlangban, majd május elején Budapesten az Akvárium Kishallban koncerteznek mielőtt lengyelországi turnéra vinnék decemberben megjelent MONSTER lemezüket. A budapesti koncerten a The Hybrid Drummer Trio lesz a vendégük, akiknek Busta Rhymes feldolgozását maga Busta Rhymes is lájkolta.

 

Aki élőben is szeretné hallani a RULES-t, itt az idő, hogy megváltsa jegyét valamelyik helyszínre!

 

 

 

Berlin Music Video Awards: http://www.berlinmva.com/

Video a jelölésről: https://www.facebook.com/berlinmva/videos/594437884364206/

 

Freakin’ Disco koncertek:

04/13: Sopron, Búgócsiga: https://www.facebook.com/events/2517998388229157/

04/20: Szentendre, Barlang: https://www.facebook.com/events/2275071372705084/

05/04: Budapest, Akvárium KisHall: https://www.facebook.com/events/422476361646337/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.150639 másodperc.